VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

Új fehér könyv


Bayer Zsolt

Gondoljanak bele: a most elfogadott jelentésben Sargentini többek között azért ítéltette el Magyarországot, mert a „Magyar Gárda menetel az utcákon”, mert „nő az antiszemitizmus, és a zsidó vagyonok és a zsidó emberek nincsenek biztonságban”, mert „a legnagyobb méretű korrupciós botrány” – a négyes metró ügye – tűrhetetlen, s mert a közbeszerzéseken 26 százalékban csak egy induló van.

Ítéljék meg önök mindezt. Magyar Gárdástul, a meg nem nevezett, de ennek a kormánynak a nyakába varrt négyes metróstul, és ítéljék meg a bennünket ért antiszemita vádat is egy olyan világban, ahol Nyugaton minden zsidó intézmény és iskola elé immár gépfegyveres őrséget kell állítani, ahol így is naponta éri támadás a zsidókat, és akkor ezek a beteg és kártékony gazemberek a nyakunkba varrják a növekvő antiszemitizmust.

Ide, Magyarországra tolják át a saját mocskukat, ide, ahol soha nem látott reneszánszát éli a zsidó élet és zsidó identitás, s ahol nem kell fegyveresekkel őriztetni a zsidó intézményeket. Ja, el ne felejtsem azt a 26 százalékot. Tudják, hány százalék az EU átlaga a közbeszerzésen egyedül induló cégeket tekintve? 24 százalék. E két százalék a skandallum.

Igen, Sargentini „jelentése” pontosan olyan, mint a kommunisták „fehér könyve” volt, amelyben összefoglalták az „1956-os ellenforradalom bűneit”.

Tovább a cikkhez

MOGY-embléma_2019.png
Blogos rovatok
Kiemelt cikkek