VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

A magyar rapszódia és kozáktánc a román gázért – România liberă


Orbán Viktor, Sargentini-jelentés

A Magyarországot a jogállamiságtól való elhajlással vádoló Sargentini-jelentésről tartott európai parlamenti vita annak emblematikus példájaként marad fenn a jelenkor történelmében, hogy miként változtatható egy vád dicsőséggé néped számára.Orbán Viktor a megtámadott jogán mondott válaszában leckét adott abból, hogy miként változathatók lovaglócsizmává a holland papucsok, vagy miként változhat át zenekarrá a banda, ha jó a karmester.

A magyar vezető bársonyos kézzel vágott vissza egy kettős mércék paradigmájába belemerevedett Európának. Ahol egyik oldalon a szegények, a másikon a gazdagok állnak.Orbán nem válaszolt a vádakra. Nem mentegetőzött. Lovagként támadott. Szégyenkezésre kényszerítette a kontinens fejesei. „Ez sértés a kereszténységet ezer éve védelmező magyar néppel szemben”.

Sőt, Manfred Weber, az Európai Bizottság lehetséges jövendőbeli elnöke (amennyiben nem jön be Orbán Viktor játéka – a szerz.) nem Magyarország kisiklásaira tért ki, hanem a bukaresti tüntetésekkel vágott oda azoknak, akik kihegyezett fülekkel várták Magyarország elítélését és mit tudom én melyik cikkely aktiválását, mely amúgy sem fejtette volna ki a hatását, hiszen Lengyelország élt volna a vétójogával.

A vereség győzelemre váltásának taktikája csak a világ nagy államférfijait jellemzi. Tegnap, Strasbourgban újra felemelkedett a budapesti keresztény szerencsecsillaga. Ügyesség, de ravaszság is kell ahhoz, hogy Chivas Regallá változtasd a barackpálinkát.

A csibész menetközben borította fel a globalizmus ágyasainak szekerét. Kapellmeisteri tökéllyel védte meg országát. A saját pályájukon győzte le őket. Egy erős európai család támogatásával menyegzővé változtatta a halotti tort.

Így megy ez, amikor erős vezetőd van. Neki nem csörgetik a bilincseket, nem viszik ellene utcákra az ellenállókat, a titkosszolgálatok és Amerika nagykövetséges egyhangúlag azért harcolnak, hogy a Magyar Rapszódia a rekviemmé váljon a langley-i flick-flack után a napjait számoló progresszizmus számára.

Ez egy óriási csata a kereszténység és a brüsszeli bürokraták által támogatott neomarxisták között. Orbán Viktor mindenki másnál hamarabb megtanulta, hogy nem a gyermekeket kell a világ csendőrei karjai közé vetni, hanem rá kell őket venni, hogy a magyar kottából játszanak. Nem igaz, hogy csodálatos időket élünk?

Megállíthatatlannak tűnik Orbán Viktor felemelkedése. Miért? Mert mögötte ott áll Jézus, Luther Márton, Kálvin, Szent Ágoston, egy uralkodói, örökké győztes lovasság, mert hittel van felszerelkezve.

Tovább a cikkhez