VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

Sargentini csak ne aggódjon a magyar zsidóságért


A holland zöldpárt szerény képességű képviselőjének jelentése köszönő viszonyban sincs a magyar valósággal.

A Soros-kottára készült jelentés kiemelten foglalkozik a magyar kisebbségek és főleg a zsidóság kárára elkövetett jogsértésekkel. Az irat szerint a kormány nem szavatolja a zsidó vagyonok biztonságát, a zsidóság és a romák létbiztonságát, és állítólag az antiszemitizmus és az idegengyűlölet jellemzi a magyar társadalmat. Ezek mind csúsztatások, valótlanságok. Igaztalan politikai bosszúhadjárat folyik a magyar kormány, a magyar nép ellen, mert nem akarunk bevándorlóország lenni.

A jelentés összetákolói bizonyára francia és más nyugati országból merítettek ihletet, ahonnan bizony a zsidóság fejvesztve menekül, miközben a Nyugat oda jutott, hogy a zsidóellenes atrocitások miatt állig felfegyverzett katonák őrzik a zsidó oktatási intézményeket és zsinagógákat. Antiszemitizmusról beszélnek, miközben a magyar kormány milliárdokat költ az elhagyatott zsidó temetők és zsinagógák felújítására határon innen és túl.

Benjamin Netanjahu izraeli miniszterelnök elismerően nyilatkozik a magyar kormány ilyen irányú intézkedéseiről. Magyarország és Izrael kapcsolata soha sem volt ennyire baráti, mint jelenleg. A kormány részéről hivatalosan számtalanszor bejelentették, hogy zéró tolerancia van érvényben az antiszemitizmus ellen. Határozottan kijelentem, hogy a magyar zsidóság a reneszánszát éli, innen senki sem menekül, ellenkezőleg, egyre több magyar gyökerű zsidó család vásárol ingatlanokat és telepszik le Magyarországon.

A strasbourgi közgyűlés bevándorláspárti tagjai között ott ülnek Soros emberei, akik nagyon siettek az elítélő határozat meghozatalával. Véleményem szerint ez volt az utolsó bosszúhadjárat hazánk ellen, tavasszal más szelek fújnak majd Európa nyugati fertálya felől. Korántsem biztos, hogy a Sargentini-jelentés kiállja a jogi próbát, mert a tartózkodók szavazatát nem számították be, ami egyedülálló történet.

Tovább a cikkhez

[if !supportLineBreakNewLine] [endif]

MOGY-embléma_2019.png
Blogos rovatok
Kiemelt cikkek