Some elements on this page did not load. Refresh your site & try again.

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

A nagy szavak ideje van

A nagy szavak ideje van. Hiszen egyedül az emberevés az a bűncselekmény, amivel, nyilván feledékenységből, elfelejtették megvádolni Magyarország kormányát, valamint Magyarországot. Elképesztő vádak hangzanak el Magyarország ellen, a Sargentini-jelentés is tartalmaz egy rakás olyan állítást, amelyekből ha egyet is komolyan venne bárki, be kellene vonulnia Magyarországra a Varsói Szerződés egyesített haderejének internacionalista (akarom mondani: interliberális) segítségnyújtás keretében.

 

Az európai választók többsége kezdi megérteni, hogy a bevándorlás jelen formájában, de a szorgalmazott ellenőrzött, „legális” formájában is halálos veszélyt jelent rá és a gyermekeire, és ha azok nincsenek, akkor a nyugalmas öregségére.

 

A politikusok viszont fel akarják gyorsítani a folyamatot, hogy bizonyosan visszafordíthatatlanná váljon. Orbán Viktor és a Fidesz ennek a tervnek ugyanúgy erős akadálya, mint ahogy Magyarországon is Orbán és a Fidesz akadályozta meg a posztkommunista és szélsőliberális bűnözői csoportokat abban, hogy politika címén a magyarok jelentős részéből effektív rabszolgát csináljanak, és a teljes nemzeti vagyont nyugati kézbe játsszák át.
Orbánon és a Fideszen sok ezer milliárdot bukott a Nyugat.

 

Sok Közép-Európában mindenhatónak képzelő politikusnak kellett azt mondania a gazdasági elitjének, hogy Magyarországon már nem tudja kikényszeríteni az extraprofitokat tovább. Orbán azért tudott ismert és népszerű lenni Nyugaton a nemzeti érzelmű emberek között, mert látványosan nem engedett a liberálisoknak azokban a végső őrültségekben, amelyek éppen elpusztítják Európát.

 

Tovább a cikkhez

 

 

 

 

 

 

  

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

MOGY-embléma_kicsi.png
Blogos rovatok

Levelezés, kapcsolat: 

 

VERZÁR ÉVA  vosa@t-online.hu