VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

Leszavazta a kisbabákat a Parlament Népjóléti Bizottsága...


Kedves N. N.!

Szomorúan tájékoztatjuk, hogy nem vette tárgysorozatba Dúró Dóra parlamenti képviselő magzati szívhang meghallgatásáról szóló határozati javaslatát a Parlament Népjóléti Bizottsága. Míg a Jobbik támogatta a beadványt, a Fidesz tartózkodott a kérdésben.

A javaslat célja az volt, hogy az abortuszra készülő anyák meghallgassák a születendő gyermekük szívhangját, ezzel tájékoztatva legyenek az ő ember voltáról. A javaslatot a mai napon megakasztó parlamenti képviselők még annak is gátat szabtak, hogy a várandós anya egyáltalán tájékoztatva legyen arról, hogy egy élő embert, egy dobogó szívű kisbabát hordoz a szíve alatt!

Pedig rengeteg anya teszi fel a kérdést egy, öt, vagy akár harminc évvel az abortusza után: Miért nem szólt senki, hogy ez így fog fájni? Miért nem szólt senki, hogy nem egy sejtcsomót, hanem a gyermekemet vetettem el, aki már egy élő ember volt? MIÉRT NEM TÁJÉKOZTATTAK ERRŐL? Most lehetőség lett volna tudatosítani, hogy egy dobogó szívű pici baba is jelen van a történetben.

Köszönjük szépen Dúró Dóra képviselő asszonynak, szervezetének, a Mi Hazánk Mozgalomnak és a javaslatot támogató Jobbiknak, hogy ma kiálltak a legfiatalabb gyermekek mellett!

Feladatunk folyamatosan tájékoztatni a társadalmat és a döntéshozókat az abortusz borzalmáról, az általa okozott rombolásról, sebekről. És imádkozzunk! Hisszük, hogy a kitartó ima és munka meghozza egyszer a gyümölcsét...

Talán ennek a javaslatnak a sorsa ráébreszti az embereket, a szervezeteket és az egyházat, hogy folyamatosan ki kell állni, fel kell szólalni a legártatlanabbak élete védelmében, ha változást szeretnénk elérni a szívekben, a társadalomban és a törvényekben.

Sok a dolgunk, nem fogjuk feladni a munkát a legvédtelenebb kisebbségért! A CitizenGO magyar közösségének tízezrei változást érhetnek el életpárti kiállásukkal!

Üdvözlettel:

Zaymus Eszter

U.i.: Nyáron indítottuk útjára az Összefogás egy abortuszmentes Magyarországért petíciót, melyhez eddig 13 416-an csatlakoztak. Célunk, hogy annyi aláírás gyűljön össze, amennyi abortusz évente történik hazánkban, tehát közel 30 000.

Kérjük, csatlakozzon, ha még nem tette meg! Ha pedig már aláírta a petíciót (erre egy hibaüzenet fogja emlékeztetni, ha ma újra megpróbálja), küldje tovább ismerőseinek! Köszönjük!

Tovább a petícióhoz

MOGY-embléma_2019.png
Blogos rovatok
Kiemelt cikkek