VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

Tudta? Ha igennel válaszol a konzultáción, akkor az ellenzék szerint ön homo- és migránsfób!


Ezer-székely-leány-napja-2018-MTI-Czeglédy-Zsolt

Tíz jó szándékú, erkölcsi megalapozottságú kérdés – ez a legújabb nemzeti konzultáció. Bár a kormány családvédelmi konzultációnak keresztelte el, valójában többről szól: nemzetmentésről. A lényeg akár egy kérdésben is összesűríthető lett volna: „Szeretné-e, hogy megmaradjon, gyarapodjon a magyar nemzet?” Ép elmével erre és a konzultáció tíz kérdésére is csak igennel válaszolhatunk. Az ellenzék szerint viszont marhaság az egész, pitbull-publicistáik pedig már korábban leszögezték: nem tragédia, ha elfogyunk, mert a magyarok buták, és a muszlim migránsokkal is jobban járunk, mint a magyar gyermekekkel…

„Egyetért-e Ön azzal, hogy a népességfogyást nem bevándorlással, hanem a családok erőteljesebb támogatásával kell orvosolni?” – szól a konzultáció első kérdése. Az egyszeri liberális már itt felsikkant, hiszen csapdába esett. Nem mondhatja ki hangosan, nem írhatja le, hogy ő erre bizony nemmel szavazna – mert az ország színe-java, sőt még az ellenzékiek jelentős része is elutasítja a mesterséges bevándoroltatást. Mit tehet ilyenkor a kelepcébe esett manipulátor? Miként rúgjon bele úgy a kormányba, hogy annak svungja elkerülje kedvenc ellenzéki Titanic-pártjait? El kell kezdeni sumákolni, pimaszkodni. De a szokottnál óvatosabban. Valahogy így:

- „A formula a szokásos. Egy bevezető mondat, amely megemlékezik egy kormányzati intézkedésről, nyakon öntve egy az ellenzéket vagy Brüsszelt szidalmazó kiszólással, ezután jön egy »sokak által osztott« vélemény ismertetése, amely történetesen a kormányéval egyezik. Majd következik az »egyetért-e« kezdetű, falhoz szegező rákérdezés, amely bár jellemzően túlságosan leegyszerűsítő és általános, a válasznál nem hagynak teret árnyalatoknak vagy kiegészítésnek.” (Index) - „A kormány abban bízik, hogy ha a válaszok esetleg úgy alakulnak, ahogy ők szeretnék, akkor az akár üzenet is lehet Brüsszel számára (azaz nem kell befogadni senkit Európába, hanem több gyereket kell szülni).” (444) - „Itt az új nemzeti konzultáció, és ezúttal sincs semmi értelme”. (Alfahír) -„Kevéske migránsozás, kevéske homofóbia és némi közvéleménykutatás.” (Magyar Narancs)

Az abszolút győztes a homofóbiás beszólás. A narancsos szerző nyilván a konzultáció ezen kérdésére célzott: „Egyetért-e Ön azzal az alapértékkel, miszerint a gyermekeknek joguk van anyához és apához?” Ez nála homofóbia. A gyereknek tehát nincs joga anyához és apához – alternatív család kell neki! Például két transzszexuális nigériai meg egy víziló közösen is fölnevelhet egy gyermeket; ha túléli, a Magyar Narancsnál szerkesztői poszt várja. A haladás nem állhat meg!

Édes Istenem! Húsz-harminc éve ezeket a pofákat még zárt intézményekben tartották megfigyelés alatt – most meg ők, a degeneráltak szólítják föl önigazolásra a normálisakat…

Tovább a cikkhez

MOGY-embléma_2019.png
Blogos rovatok
Kiemelt cikkek