Some elements on this page did not load. Refresh your site & try again.

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

A BALLIBERÁLIS MŰVÉSZET CSÚCSA: ORGIA, PERVERZIÓ, ABERRÁCIÓ XVIII. RÉSZ. A balliberális művészet új csúcsai: perverziók, pornográfia és keresztény jelképek meggyalázása

Reméljük, mindenki kiheverte sorozatunk legutóbbi részét, most ugyanis folytatjuk az emelkedőt olyan magasságok felé, amelyek a balliberális oldal kulturális szintjéhez közelítenek. Ha néha kapkodják a levegőt, az nem feltétlenül jelez oxigénhiányos helyzetet, mivel olyan magasságokba azért mégsem merészkedünk.

 

„Az európai művészet egyik csúcsa” – így jellemezték az egyik magyarországi önkormányzat által finanszírozott lapban a Chapman testvérpár, Dinos és Jake munkásságát. Természetesen mindezt abból az alkalomból, hogy nemrég hazánkban üdvözölhettük a két úr munkásságát, és nyilván sejthetik, most sem Soros György finanszírozta a kulturális csúcsmászást.

 

A különböző fajú állatok közösülésével és egyéb aktusok ismertetésével foglalkozó Chapman-féle művészetet most nem mutatjuk be, elvégre miért ne kívánhatna meg közösülési szándékkal egy homokos róka egy bak nyulat? Arra ellenben rá kell világítanunk, hogy Dinos és Jake Chapman úr igencsak különösen viszonyulnak a kereszténység jelképeihez. Mások mellett ilyen fantasztikus alkotásokkal örvendeztetik meg rajongótáborukat: Jézus a kereszten mint a McDonald’s étteremlánc bohóca, Szűz Mária szétvágott arccal, akár egy zombi Frankenstein-szörny, a gyermek Jézus szájából pedig férgek ömlenek.

Tovább a cikkhez

 

 

 

 

 

 

  

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

MOGY-embléma_kicsi.png
Blogos rovatok

Levelezés, kapcsolat: 

 

VERZÁR ÉVA  vosa@t-online.hu