VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

Addig mentegették Sorost a migránskártyák ügyében, míg sikerült őt lebuktatni


migránsok-ripost.hu

Mivel félő volt, hogy megtorpan a mesterséges népvándoroltatás lendülete, az azt irányító nemzetközi bűnszervezet magasabb sebességi fokozatba kapcsolta a programot. Az Európába áttelepített migránsok immár anonim bankkártyákat kapnak, amikre Junckerék havonta töltik föl az ingyeneurót. Az emberkereskedő-hálózat sajtósai közben kétségbeesetten próbálják megmagyarázni, miért épeszű dolog az európai adófizetők pénzéből „öröküdültetni” a migránsokat, és hogy Sorosnak nincs is köze az egészhez. Végül a nagy szövegelésben ők maguk buktatták le a vén emberkereskedő-filantrópot, akinek egyik kitartott szervezete nagyon is segíti a pénzosztást.

Az emberkereskedőknek és nemzetközi maffiózóknak dollármilliárdos hasznot, Európának viszont a végállomást jelentő lakosságcsere eddig alapvetően úgy működött, hogy néhány kedves vezető kedves szavakkal meghívta Európába Afrika és Ázsia népességfeleslegét. A hivatalos szöveg az volt, hogy sok köztük az agysebész, ráadásul egész Afrikában és Ázsiában háború dúl, így mindenki menekült, szolidárisnak kell lennünk velük, meg tudjuk csinálni, építsünk nekik házakat, városokat, ők majd integrálódnak és átveszik csodás fogyasztói kultúránkat, egyébként is vérfrissítésre van szükségünk, különben elfajzunk. Szóval gyertek csak minél többen, nincs felső határa a befogadásnak – szólt a Kosztüm Lady meghívása. Meg is indult Afrika és Ázsia népe, hogy új kontinenst foglaljon magának. Zömükről aztán kiderült, hogy szír, január elsején született, semmihez nem ért, írni-olvasni nem tud, de legalább nem is akar megtanulni, integrálódni esze ágában sincs, nem szereti a helyi kosztot, időjárást és úgy általában azt sem, hogy errefelé túl sok az őslakos fehér ember. Az őslakos fehér nőket megerőszakolni – nos, azt már inkább. Meg pénz is kell nekik, és ha nem kapnak eleget, akkor dühbe gurulnak.

Ám a népvándoroltatási gépezet akadozni kezdett. Ausztriában, Olaszországban új, bevándorlásellenes kormány alakult, Németországban Merkel épp Stuka-üzemmódban zuhan, s közben utolsó bombáit szórja a kontinensre. Szóval kell valami új ötlet, valami innováció, hogy fölpörögjön az emberkereskedelem, és ismét százezerszámra jöjjenek Európába az új honfoglalók.

Megszületett hát a minden hónapban varázslatosan újratöltődő, anonim migráns-bankkártya ötlete, hátha a hírre még többen kelnek útra lepukkant hazájukból szép Európánk felé. Minél többen jönnek, annál több jut szegény kétkezi embercsempészeknek, és rajtuk keresztül a világ jobbításán fáradozó filantrópoknak – akik aztán a milliárdos haszon egy részét gyorsan vissza is forgathatják a népvándoroltatás-bizniszbe: útbaigazító prospektusokat nyomtatnak, vízitaxi szolgáltatást nyújtanak a Földközi-tengeren nulla-huszonnégyben, fizetik a Helsinki Bizottság és társai rezsijét satöbbi.

TERÜLJ-TERÜLJ KÁRTYÁCSKÁK

Az ötlet, hogy az adófizetők pénzét – akaratuk ellenére, a megkérdezésük nélkül, a népfelség elvére magasról téve – vadidegeneknek adják, nem új. Ám a bankkártyás módszer migránsok idecsalogatására kétségtelenül újszerű. Az Európai Uniónak és az ENSZ Menekültügyi Főbiztosságának, az UNHCR-nek a logójával ellátott, név nélküli migránskártyákat egy szlovén tévé, a Nova24 szúrta ki. A hír végigszáguldott a magyar és az európai sajtó emberszabású részén, és ehhez kapcsolódóan olyan kis színes hírek is érkeztek, mint hogy Athénban migránsok egy csoportja megostromolt és elfoglalt egy irodát, mert késtek a terülj-terülj kártyácskáik.

A migráns-propagandisták viszont sokáig csak lapítottak, mint Fekete-Győr András a konditeremben. Mígnem néhány nappal ezelőtt megérkezett a központi utasítás az ellentámadásra. A nyitótüzet az Index adta le, és azzal vágott vissza, hogy a szlovén tévé Habony Árpádé. Azt azért kénytelen-kelletlen elismerték, hogy a migránskártya létezik, de mindent próbáltak megmagyarázni.

Tovább a cikkhez

169 megtekintés