top of page

Soros György Sztálint követi a migráció lebonyolításában


Bokor Imre

Kevesen ismerik azt a tényt, hogy a második világháborút követő időszakban, amikor a Balti Államok önállósága megszűnt és vissza lettek csatolva a Szovjetunió „kebelébe”, akkor Sztálin intézkedett, hogy szovjet állampolgárok tömegét telepítsék át északi szomszédjaikhoz.


Az áttelepítés „forgatókönyvét” gyorsan elkészítették, a lebonyolításukat pedig napok alatt elvégezték. Az akciók hiteles végrehajtása Rigában és Narvában -, egymástól függetlenül, két szemtanú elmondása szerint úgy történt, hogy az esti és éjszakai órákban, autóbuszokkal és teherautókkal szállított szovjet állampolgárok lepték el a városokat, mindenkit kizavartak az otthonukból és birtokba vették a kiürített lakásokat. Az igazság szerint pontosan ez történ az egyszobás lakásokkal, a többszobás lakásokban bent maradhattak az ott lakók, de „társbérlőként” kapták meg a szovjet állampolgárokat.


A megüresedett szállító járművekkel pedig a kilakoltatott állampolgárokat (pólyás gyerektől kezdve az agg felnőttekig bezárólag) - ingyen és „bérmentve”-, elszállították a Távol Keleti zónába, ahol sem fedelet, sem élelmet, sem más emberi szükségleti eszközöket nem találtak, és egy-egy transzport, mintegy 40 ezer főből álló állományból, alig-alig akadt hírmondó, aki túlélte azt a tortúrát.

Észtország, Lettország és Litvánia népcsoportjaiban (jelenleg) mintegy 30-40 %-ot tesznek ki az oroszok, fehér oroszok és ukránok.

A Sztálin által átköltöztetett (akkori „migránsok”) viszont uralták vezető beosztásnak minősülőn a munkahelyeket, kezükben tartották a sajtót, a rádiót, (később a TV-t is), a könyvkiadást, az iskolai oktatási programokat, stb, stb.


Az adott állam lakói és a migránsok között a mai napig is tartó ellentét, kisebb, nagyobb összetűzések és nézetkülönbségek megmaradtak.


A fenti információkhoz Sztálin halála után jutott prof. dr. Bokor Imre, amikor az akkori Leningrádi Katonai Híradó Mérnöki Akadémiáról egyhónapos gyári gyakorlati munkára vezényelték Rigába, a VEF gyárba, illetve, amikor egy napot töltött Narvában.


Amikor oroszul próbált szót váltani egy olyan személlyel (áruházi eladóval, éttermi pincérrel vagy közúti rendőrrel), aki nem orosz nemzetiségű volt, akkor - legtöbbször - nem válaszoltak a kérdésére, nem szolgálták ki, akár órákig is várakoztatták egy ebéd kiszolgálásával, vagy a fizető pincér megjelenésével. Amikor megtudták, hogy magyar katonatiszttel van dolguk, azonnal barátjuknak tekintették és bátran elmondták, hogy mi történt velük, a sztálini érában.


De a Balti Államokban történtek sem voltak egyedi esetek, hasonló helyzet alakult ki Csecsen-és Ingus földön is. Ha kezükbe vesznek például egy 1953-as szovjet kiadású atlaszt, ne keressék Csecsen vagy Ingus földet, mert ELTŰNT A TÉRKÉPRŐL!!! A második világháborúban elfoglalt japán szigetecskét is ősi orosz területnek nyilvánította Sztálin, Putyin elfogadta Sztálin álláspontját. A Krím-félszigetet is hajdani orosz területként emlegeti Putyin elnök úr, és senki sem meri felvilágosítani, hogy az oroszok még a nevét sem ismerték a Krímnek, amikor görög, török, olasz, római, bolgár, ukrán fennhatóság alatt volt, sőt még a magyarok is igényt tarthatnának rá, ha az orosz gondolkodást (álláspontot) fogadnák el a hovatartozás alapjaként.


Tisztelt migráns pártiak! Önök sem lesznek kivételezettek, ha nagy tömegű idegenek lepik el az országot, és győzni fog az erőszakkal párosult mennyiség. A tömény hazugság rekordere: Gyurcsány Ferenc-, a minap kijelentette, hogy még az ö házában is el tud helyezni néhány migránst. Csupán azt felejtette el, az a ház jogilag nem az övé, Rákosi elvtársa zabráltatta el, egy első világháborúban kimagasló szerepet játszó zsidó katonatiszttől, akit még a nyilaskeresztesek is tiszteltek. A kommunistákat csak a hatalmi vágy, a birtoklás, a likvidálás és a torz eszme imádata érdekli.


Ez volt egy kis „bemutató” a migránsok előzményeiről, és a Soros által pénzelt migráció várható eredményeiről. Mert ha most engedékenyek leszünk, akkor (ki tudja mikor) várható, hogy néhány millió vagy tízmillió afrikai, indiai, kínai migráns „csoportocskák” is vándorútra indulnak és társbérlőink lesznek!

Sztálin terrorral és hadsereggel intézte a migrációt, Soros (az ENSZ és az EP) pedig dollárral, demagógiával és jól fizetett politikusokkal. Tisztelt Olvasók!


Gondolkozzanak el az eddig történtekről és a várható eseményekről. A migránsokat támogatók képtelenek gondolkozni, belebuktak a kommunizmus felépítésébe is, semmiből sem tanulnak!


NO COMMENT!

Budapest, 2018.11.21.

Tisztelettel:

Prof. Dr. Bokor Imre

MJB elnök

Péteri Attila Árpád

MJB elnökségi tag

koordinátor

46 megtekintés
legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK
MOGY2023.jpg
bottom of page