top of page

Angyalok a Mezőségen (+ videó)


Angyalok a Mezőségen

Legyünk együtt angyalok a Mezőségen, tegyük együtt szebbé a erdélyi szórványban élő magyar idős emberek, gyerekek és családok karácsonyát!

Az Angyalok a Mezőségen alapítványunk talán legismertebb akciója.

Immár hetedik alkalommal, decemberben tartós élelmiszerrel, karácsonyi ajándékokkal, játékokkal és sok-sok szeretettel járjuk be a mezőségi magyar szórvány és Székelyföld falvait. Több tucat önkéntesünk kitartásának hála, még a legeldugottabb településekre is el tudunk jutni, hogy személyesen adhassuk át csomagjainkat a nehéz sorsú családok, idős nyugdíjasok és a gyermekotthonok, bentlakások számára.

Két legutóbbi angyaljárásunk képeit ezeken az oldalakon érheted el: 2015 és 2016.

Amit gyűjtünk:

tartós élelmiszerek (cukor, olaj, liszt, rizs, száraz tészta, konzervek, tea, kávé, kakaó, konzervek...) tisztítószerek és tisztálkodási szerek (mosószer, mosogatószer, szappan, tusfürdő, sampon...) édességek (csokoládé, cukorka, kekszek, szaloncukor...) játékok (készségfejlesztő, társasjáték, plüssök, babák, lego...) pénzadományok

Kérjük, vedd figyelembe, hogy olyan dolgokat hozz adományként, amit magad is jó szívvel adnál át személyesen. Elhasználódott, elkoszolódott, szétesett adományokkal sajnos mi sem tudunk mit kezdeni.

10700488-66317874-51100005

(CIB Bank Zrt.)

Aki pénzbeli támogatással segítené a akció sikerét, az "Adományozok" gombra kattintva, vagy a jobb oldalt található módokon tudja eljuttatni adományát alapítványunk számára: bankkártyás adomány, PayPal, banki átutalás, vagy online adományozás formájában. A közleményben kérjük az akció nevét feltüntetni!

Az átvevőpontok listája ezen az oldalon található, és örömmel fogadjuk további átvevőpontok, önkéntesek csatlakozását.

Nézd meg ezt a néhány másodpercet, és mindent tudni fogsz, ami lényeges!

 

 

4 megtekintés
legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK
MOGY2023.jpg
bottom of page