Some elements on this page did not load. Refresh your site & try again.

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

Imalánc két székely fiúért és mindazokért, akiket magyarságuk miatt üldöznek

Kedves Címzettek!

Tisztelt Olvasó!

 

Minden bizonnyal hallottak a két bebörtönzött székely fiatalról, akiket terrorizmus vádjával ítéltek 5-5 évre Romániában. Magyarországon sok jó nevű ügyvéd próbált már valamit tenni  az érdekükben. Persze, egy koncepciós per esetén nem könnyű eredményt elérni.

 

Arra gondoltunk Csóti György úrral, a Kisebbségi Jogvédő Intézet  igazgatójával (amely Intézet nemrég konferenciát szervezett a székely fiúk ügyéről), hogy csupán az őszinte szeretet segítségével lépjünk fel az igazságért, de szerte a világon. Mutassuk meg, hogy mi Isten segítségével, a szeretet erejével érünk el eredményeket, ellentétben a romboló liberális erőkkel.

Csatolom levelünket, amely részletesen összefoglalja tervünket.

 

Tisztelettel kérek minden jóérzésű, magyar érzelmű embert, bárhol is éljen a Földön, hogy egyrészt segítsen a mellékletet minél több helyre eljuttatni, és kérem, hogy csatlakozzon a kezdeményezéshez. A csatlakozás nem kerül pénzbe, csupán egy percet vesz igénybe, de nagyon nagy ereje lehet, főként a két magyar fiú és családja, valamint mindazok számára, akiket valaha is magyarságuk miatt üldöztek.

 

Áldott karácsonyt kívánva, megköszönve csatlakozásukat, üdvözlettel

 

Bencze Izabella

 

 

 

Tovább a melléklethez

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

MOGY-embléma_kicsi.png
Blogos rovatok

Levelezés, kapcsolat: 

 

VERZÁR ÉVA  vosa@t-online.hu