VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

Börtönnel fenyegetsz minket, te kis Buzinkay? Tényleg ennyire hülye vagy?


A propagandisták nem újságírók, hanem hazaárulók – ezzel a címmel üzent hadat a kormánypárti firkászoknak egy bizonyos Buzinkay György, a Momentum elnökségi tagja. A vállnélküli párt jeles személyisége (akinek létezéséről ezidáig sajnálatosan nem értesültünk) egyúttal azt is kilátásba helyezte, hogy mi, kormánypárti propagandisták alkalmasint a börtönben fogunk megrohadni mindahányan, már amennyiben itt valaha Fegyőr-kormány alakul.

Az alkalomhoz illő tisztelettel első körben annyit bátorkodnék kérdezni tőled, te kis Buzinkay gyerek: mutasd már meg, Macron melyik kondenzcsíkos alsónadrágjából másztál elő? És mit játszod itt a Lenin-fiút, mikor el sem bírod a dobtárast, te anyaszomorító hülyegyerek?

Tehát azt írja az Azonnali.hu-n ez a kis Buzinkay gyerek a Momentumból, hogy a kormánypárti sajtó nem újságot készít, hanem propagandát. Azt is írja, hogy a közmédia és a propagandagép többi eleme (gyanítom, idesorol minket is) nem sajtó, az orosz propagandát terjesztő propagandisták pedig hazaárulók. A kis Buzinkay gyerek imigyen teszi föl briliáns írásművére a koronát:A propagandagép propagandistáit is el kell számoltatni. Bíróság elé kell állítani azokat, akik részt vettek az magyar demokrácia felszámolásában és a magyar függetlenség oroszoknak való kiárusításában.

A Buzinkay-gondolatmenet (már ha ez egyáltalán „gondolat” vagy „menet”) kapcsán adódik a kérdés, miért ír ilyeneket ez a butus kisfiú, aki Facebook-fotója alapján leginkább egy szopott gombócra emlékeztet, amelyet az óvónéni bablevesbe ültetett. De talán – most kivételesen – fogalmazhatunk ennél karcosabban, elvégre, amilyen az adjonisten, olyan a fogadjisten. Szóval.Mit képzelsz magadról, te nullszériás, pelenkás kis senkiházi? Börtönnel fenyegeted a kollégáimat, újságírókat, tévés és rádiós szerkesztőket, amiért nem a kormányt, hanem az ellenzéket tartják veszedelmesnek? Ki a büdös franc vagy te, Buzinkay? Honnan szalajtottak, Macron melyik bő bugyogójából bújtál elő? Meg úgy egyáltalán, mit képzelsz magadról, hogy a tojáshéjjal a seggeden játszod a Lenin-fiút? Hm? Ne hadonássz azzal a dobtárassal, mert még lábon lövöd magad! Hülyegyerek!

Tudod mit, pici kis Buzinkay? Egyetlen, de tényleg csak egyetlen rövid pillanat erejéig foglalkozzunk azzal a színvonaltalan, sületlen szartengerrel, amit az internetre hánytál. Nem azért, mert lenne bármi értelme. Nincs. A hozzád hasonló kis kezdő jakobinusokkal beszélgetni, vitázni tökéletesen értelmetlen. Érveket fölsorakoztatni időpocsékolás. Pusztán a magunk kedvtelésére tesszük.

A sajtó feladata nem a hatalom ellenőrzése, ahogyan azt a fejtágítón valamelyik határtalan seggfej beléd verte, hanem a tájékoztatás. Érted? Híradás! Itt szökőár volt, ott földrengés, győzött a válogatott, nőtt a gazdaság (ha a haverjaid vannak hatalmon, akkor csökkent). Ha valaki lopott, azt meg kell írni. A szikár tényektől elkülönítve pedig az újságok, tévék, rádiók véleményt is formálnak. Akkor is, ha neked az nem tetszik, pici kis Buzinkay gyerek. És nem, nem fenyegetheted börtönnel az újságírókat, érted? A hatalom ellenőrzése az ellenzék, egyes állami szervezetek és hatóságok dolga, kötelezettsége. Ettől még egy kormánypárti lap is beszámol korrupciós ügyekről, akár ellenzéki, akár kormánypárti politikushoz köthető. És nem, nem az a korrupciós ügy, amire te vagy valamelyik szétherbálozott agyú 444-es seggfej rábök – hanem az, amire elegendő bizonyíték van. Képzeld, az sem korrupció, ha nem a Leisztinger, a Hagyó vagy a külföldi multik tarolnak a közbeszerzéseken.

De ha már az ellenőrzésnél meg a korrupciónál tartunk: a Momentum nevű vállnélküli pártod hova az anyja keservibe tüntette a félmilliárdos állami kampánytámogatást, mi? Miért nem tudtok ezzel a kis „aprópénzzel” elszámolni, Buzinkay, ha már folyton a korrupcióról karattyoltok? A talpatokról a fejetekre kéne fordítani titeket, hogy kipotyogjon!Egyébként miféle propagandáról hablatyolsz? Egy LMP-s politikus internetes oldalára írtad a förmedvényedet. Az Ungár Péter tulajdonában lévő Azonnali.hu-ra. Egy politikus propagandaoldaláról propagandistázol másokat? Te ennyire agyalágyult vagy, Buzinkay?

Figyelj! Az nem orosz propaganda, ha valaki leírja az oroszok álláspontját is. Hallgattassék meg a másik fél – ha ez mond neked bármit. Az sem orosz propaganda, ha egy Magyarországnak hasznos orosz beruházást Magyarországnak hasznos orosz beruházásnak nevezünk. (Hahó! Nem az a hasznos a magyaroknak, amit Macron gazdád annak tart, Buzinkay!) Az viszont brüsszeli-washingtoni propaganda, amikor a Brexitről és Trump győzelméről is Putyin hekkerei tehetnek. Sőt, ez nem csak propaganda, hanem gyermeteg összeesküvés-elmélet. (Még ha te el is hiszed, amit egyébként simán kinézek belőled az írásképed alapján.)

Te tényleg hazaárulást emlegetsz, pici kis Buzinkay? Látod ezt a képet itt, ni?!

Macron neje együtt örül a sok kis momentumos csicskával, nagy valószínűséggel

a budapesti olimpia megfúrásának (Fotó: Facebook)

Tovább a cikkhez

10 megtekintés
MOGY-embléma_2019.png
Blogos rovatok
Kiemelt cikkek