VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

Fekete nagylelkűség: idén márciusban kárpótlás nélkül elkobozzák a dél-afrikai fehérek földjeit, de


Idén márciusban lép életbe az a törvény, amelyet még decemberben fogadtak el Dél-Afrikában, és amely elkobozza a fehér farmerek földjeit, mindezt bármiféle kárpótlás nélkül. A törvénnyel és a fehérellenes rasszizmussal büszkén és egyre nyíltabban kampányoló dél-afrikai pártok szinte nem is ütköznek nemzetközi ellenállásba, pedig gondoljuk csak el, mi történne, ha mondjuk a francia vagy a német elnök kijelentené, hogy az arabok és nem fehérek házait, birtokait, ingóságaikat elveszik és cserébe nem kapnak semmit a károsultak. Emellett azt se felejtsük el, hogy Dél-Afrikában rendkívül kegyetlen gyilkosságok történnek, amelyek elsősorban a fehér farmereket sújtják, akiket válogatott borzalmak között kínoznak hosszasan és végeznek ki, a nőket megerőszakolják, a gyerekeket agyonverik, időnként forró olajban sütik meg. Ezt jelenti a Mandela-féle szivárványnemzet, és ennyit jelent, ha hagyják a pusztító rasszizmust kiteljesedni. Ilyen a XXI. századi Dél-Afrikai Köztársaság.

Még 2018 decemberében fogadták el Dél-Afrikában azt a törvényt, amely előirányozta, hogy mindenféle kárpótlás nélkül fogják elkobozni a fehérek földjeit. Mindez abban a világban történik, ahol minden rossz mozdulatért és genderügyileg nem jól megfogalmazott mondatért a jogvédők kopogtatnak – ezek lettek a legfontosabb világproblémák. Így egyszerűen érthetetlen, hogy nem okoz világfelháborodást egy ilyen brutálisan rasszista és aljas ötlet, melyet ráadásul törvénybe is iktattak Dél-Afrikában.

Trump is megszólalt, de lerasszistázták

Donald Trump, amerikai elnök még tavaly augusztusban felszólalt a kőkemény rasszizmus fekete példája ellen, a dél-afrikai elnök, Ramaphosa szerint azonban Trump a rasszista, amiért aggódik a fehérekért. Magyarul ha fehérként van pofád szólni amiatt, hogy a négerek ölik az ártatlan embereket és elkobozzák a földjeiket, akkor te vagy a rasszista. Az egyre durvuló helyzettel portálunk is foglalkozott több cikkben.

Nem is akármilyen fekete potentátokról van ám itt szó: Julius Malema például egy marxista néger. A harmadik legerősebb dél-afrikai párt élharcosa nyíltan rasszista, és híveit többször is arra buzdította tömeggyűléseken, hogy öljék meg a fehéreket. Az egyik, vele készült interjúban azt nyilatkozta, hogy nem akarja megölni a fehéreket, egyelőre… A jövőben azonban nem tudja garantálni, hogy ez ne történjen meg.

Ezek az emberi érzésekkel nem rendelkező lények nyugodtan feszegethetik a határokat, hiszen ellenállásra nem is kell számítaniuk. Donald Trump is csak ledorongolást kapott a haladó médiától amiatt, mert szót merészelt emelni a fehérek jogaiért, míg az a Kanada és Nagy-Britannia, amely minden muzulmán terroristát befogad, elutasította a dél-afrikai fehérek menekültkérelmét. Ez a helyzet ma a fejlett és polkorrekt világban, ahol minden szó az egyenlőséget hirdeti, a valóság azonban horrorfilmre emlékeztet.

Tovább a cikkhez

MOGY-embléma_2019.png
Blogos rovatok
Kiemelt cikkek