top of page

Morvai: Sargentini asszony, nézzen körül: üres a terem, senkit nem érdekelnek a szerencsétlen próbál

Morvai Krisztina arra biztatta Sargentini asszonyt, hogy inkább a tömeges rendőri brutalitások jelenségével foglalkozzon, mert a Magyarország megrendszabályozásával kapcsolatos elképzelése látványosan megbukott. A 751 európai parlamenti képviselőből alig több mint egy tucatnyian voltak kíváncsiak a magyarországi helyzettel kapcsolatos kritikákra.

Morvai a sokadik „Magyarország vita” helyett a francia tömeges rendőri brutalitás napirendre vételét kérte a brüsszeli plenáris ülés megnyitásakor.

Morvai a „Magyarország vita” helyett a francia tömeges rendőri brutalitás napirendre vételét kérte

Az EP szerdai brüsszeli ülésének megnyitásakor Morvai Krisztina javasolta az újabb "Magyarország vita" törlését a napirendről, rámutatva, hogy Emmanuel Macron Franciaországának rendőrsége az elmúlt hetekben 15 tüntető szemét lőtte ki és 80 kormányellenes demonstrálónak okoztak súlyos fejsérülést a jogellenes, tömeges rendőri erőszakkal. „Ezek lényegesen súlyosabb emberi jogi jogsértések, mint amilyenek Magyarországon történnek, ezekkel kellene foglalkoznia az Uniónak” -mondta Morvai. A balliberálisok szemkilövetései ezúttal sem érték el a gyomorforgató, Sorosista testület ingerküszöbét.

 

9 megtekintés
legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK
MOGY2023.jpg
bottom of page