top of page

Salvini helyre tett egy liberálist: add meg a neved és a címed, és én azonnal küldök neked 20 migrán

Az olasz belügyminiszter, Matteo Salvini Giulianova-ban, egy kis adriai fürdővárosban tartott a helyi piactéren egy rövid beszédet, amit egy aktivista folyamatos „gyilkos“ bekiabálással próbált megzavarni. Ám Salvini teljesen nyugodt maradt, majd egyszer csak így szólt a közönséghez:

„Egy hatalmas tapsot az úrnak, aki épp most nyert ellátási kötelezettséget 10 migránsra!“

A kötekedő ezután sem hagyott fel a bekiabálásokkal, így a miniszter közvetlen hozzá fordult:

„Add meg a neved és a címed, és én azonnal küldök neked 20 migránst, akiket aztán a saját pénzedből elláthatsz, és gondoskodhatsz napi háromszori étkezésükről is, barátom!“

Az olasz belügyminiszter ezután azt mondta, az igazi gyilkosok azok, akik meghívják a migránsokat, támogatják az embercsempészeket, a Földközi-tengerből pedig nyílt színi temetőt csinálnak.

Hamarosan eltűnt az aktivista, és Salvini folytatni tudta a beszédet.

Többször is kihangsúlyozta, hogy a becsempészett migránsok, valamint a bűnöző migránsok azonnal vissza lesznek küldve. Salvini már a választások előtt megígérte, hogy véget vet a nyílt határoknak és a vég nélküli migrációnak, és ezt azóta is következetesen betartja. Ezzel azonban nagyon sok európai politikus céltáblájává vált, hisz egy politikus, aki az adott szavát betartja, elképzelhetetlen – főleg a német nagy pártoknál.

 

13 megtekintés
legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK
MOGY2023.jpg
bottom of page