VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

Egyszerűen senkik vagytok (+ videó)


A napi politikától magát mindeddig távol tartó, méltán népszerű Kárpátia zenekar kőkemény politikai állásfoglalással lepte meg rajongóit. Az Egyszerűen senkik vagytok című daluk hivatalos videoklipjében, hogy mindenkinek egyértelmű legyen, kikről is van szó, az ellenzék közismert politikusai bukkannak fel, köztük a jobbikosok is: Varga-Damm Andrea, Mirkóczki Ádám, Jakab Péter, Vona Gábor, Bana Tibor és Gyöngyösi Márton.

Hadd idézzünk a dalszövegből: „Panaszkodni, ahhoz értesz, dörgölődsz az ellenséghez. Fattyúk vagytok mindahányan, tüskék a nemzet talpában. Istentelen lusta csürhe, nem magyarnak való egy se! Beszéltek ti össze-vissza, bolond szavát bolond issza.”

De nem ez az igazán meglepő! Hazája, nemzete sorsáért aggódó felelős magyar emberben egy ilyen történelmi helyzetben természetes módon fellép a belső kényszer, hogy szóljon, akkor is, ha ebből személyesen kára származik. A meglepő inkább az, hogy a Kárpátia Facebook-oldalán mekkora hányadot képviselnek azok, akik minden alap nélkül lefideszesezik, leárulózzák a zenekart.

Elképesztő, hogy nemzetben gondolkodó emberek nem látnak az orruknál tovább, pedig ahhoz nem kell különösebb értelmi szint, hogy belássuk: a Jobbik jelenlegi szövetségesei – a Gyurcsány vezette Demokratikus Koalíciótól az MSZP-n át az LMP-ig és a Momentumig – a Fidesznél összehasonlíthatatlanul rosszabb nemzetpolitikai teljesítményt nyújtottak. Ezek a pártok a globalista világhatalom mozgatottjai, ezek nem a nemzetért, hanem a nemzet ellen dolgoznak. A Fidesz viszont, ha mulasztásokkal és hibákkal is, de építi a nemzetet és az országot.

Ennek a nemzeti szempontból katasztrofális jelenségnek a felelőse Sim