top of page

Tiltsák be a homoszexualitás népszerűsítését az iskolákban! Dúró Dórával beszélget Budaházy Edda (+

Bár a mai Magyar Kormány nem pártolja a homoszexuális propagandát, tagjai nem jelennek meg a “meleg büszkeség” (Pride) felvonulásokon, – nem úgy, mint számos európai országban – és számtalan esetben legmagasabb nemzetközi fórumokon is kiáll a hagyományos családmodell szentsége és fontossága mellett, azért a lopakodó deviáns propaganda nagyon is jelen van kis hazánkban is. Veszélye pont ebben, a láthatatlanságban van.

A magyar emberek többsége ezért nem látja a veszélyt, pedig itt van körülöttünk, a hollywoodi filmekben, a színdarabokban, a reklámokban.

És iskoláinkban!

Tanárok, nevelők tucatjai kapcsolódnak a Nyílt Társadalom által szervezett kurzusokhoz, hogy azután az osztálytermek védettségében csöpögtessék életellenes mérgüket a felnövekvő generációk szívébe.

Most éppen melegség és megismerés címmel “érzékenyítő képzést” szervez a szegedi “LMBT közösség” tanároknak és segítő szakembereknek. Ebben filmben egy női hangon megszólaló kisfiú próbálja az LMBTQ emberek küzdelmes élete iránt a rokonszenvet felkelteni a nézőben, de tudjuk, hogy törekvéseik célja nem az, hogy elfogadják őket, hanem hogy beteg életmódjukat és világképüket kötelezően ráerőltessék a többségi társadalomra. Erre a számos bizonyíték van: Franciaországban az iskolákban tilos az “anya” és az “apa” szó használata, Angliában rabosítanak, ha a világhálón valakivel szemben nem az általa kiválasztott nemet jelző megszólítást használjuk, vagy számos munkahelyen kötelező a “pride” felvonulásokon való részvétel. Az ártatlan kisgyermekek örökbefogadásáról nem is beszélve.

A Melegség és megismerés a Labrisz Leszbikus Egyesület és a Szimpozion Egyesület közös iskolai nem-formális nevelési programja. A programban “speciálisan képzett” önkéntesek dolgoznak, sokuk pedagógus vagy pszichológus végzettségű. Két ferde hajlamú felnőtt – lehetőség szerint egy férfi és egy nő – vállalkozik arra, hogy beszélget a fiatalokkal a “melegségről”, saját történetén, életeseményein is szemléltetve azt. A “foglalkozásokat” tanároknak, diákoknak és cégeknek ajánlják a szervezők.

A civil tiltakozások mellett most a Mi Hazánk Mozgalom politikusai is harcba szállnak a deviáns propagandagépezet ellen.

Tovább a cikkhez

43 megtekintés
legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK
MOGY2023.jpg
bottom of page