top of page

AfD: Németországot áthatja az iszlamizáció (+ videó)


Nem azt halljuk folyamatosan, hogy „nincs is iszlámizáció”?

Ugyanakkor a Breitscheidplatzon elhelyezett emlékmű felirata Berlinben elhallgatja a [2016-os] támadás mögötti iszlamista motivációt. A berlini mecsetekben nap mint nap akadálytalanul hirdetik az iszlám fundamentalista értelmezését, amely ellenséges az integrációval, a nőkkel, a keresztényekkel és a zsidókkal szemben. Constantin Schreiber, aki alaposan tanulmányozta a helyzetet, nem talált egyetlen olyan mecsetet sem, ahol a prédikációk összeegyeztethetőek lennének a szabad demokratikus alkotmányunk értékeivel.

Ez már elfogadhatatlan, mert ez támadás, felhívás az úgynevezett „hitetlenek” ellen.

De nézzük meg a kis dolgokat. Az iszlamizáció máshol is történik. A Nestle már 100 gyárában gyártja a legújabb halal termékeit. A Toblerone csokoládé már tavaly április óta halal! És miközben a csokoládé titokban halal-minősítetté vált, a muszlimok körében nagy a felháborodás, ha egy iszlám konferencián kolbászt is felszolgálnak. Mon Dieu! … ez azt jelenti, hogy amint látják, „nincs is iszlamizáció”, persze …

De egy háromnapos nemzetközi iszlám konferenciát mégis meg lehetett tartani a német nyilvánosság tudta nélkül a DITIB kölni központjában – a Muszlim Testvériség részvételével! A város SPD-s polgármestere pedig csak később jött rá arra, hogy mi is történt.

A konferencia zárónyilatkozatában kijelentették: „Elengedhetetlenül fontos, hogy a muszlimok megőrizzék különbözőségüket, és fejlesszék azt a képességüket, hogy a kollektív tudatosságnak megfelelően cselekedjenek.”

A többségi társadalomba való integráció helyett a muszlimoknak elkülönülő kollektív tudatot kell fenntartaniuk. Ezt ők maguk mondják.

A nyilatkozat így folytatódik: „Az iszlám korlátozása egy adott régióra, egy német vagy európai iszlámra, ellentétes az iszlám minden korszakot és helyet felvilágosító egyetemességével.”

Ez megerősíti azt, amit az AfD mindig is mondott. Támadnak is bennünket, mert ezt kimondjuk: az iszlám nem képes alkalmazkodni a demokratikus országok európai normáihoz. Az iszlám nem reformálható.

Láthatjuk, hogy rendőri védelem alatt kénytelenek élni olyan felvilágosult muszlimok, mint Seyran Ates, Ahmad Mansour, vagy Hamed Abdel-Samad … De ugyebár „nincs is iszlamizáció”…

Észak-Rajna-Vesztfália tartományi minisztériuma világossá tette, hogy az úgynevezett ‘imádkozó hadviselés’ – ami a muszlimok tömeges, nyilvános imádkozásai azzal a céllal, hogy megfélemlítsék az őslakosokat a jelenlétükkel és a közterületek kisajátításával -, tehát ez a nyilvános ‘imádkozó hadviselés’ a szabad vallásgyakorlás hatálya alá tartozik.

A lakosságnak még akár a hangszórókból sugárzott „Allahu akhbar” üvöltözést is el kell tűrnie.

És a szövetségi kormány nem látja szükségét további védelmi intézkedések megtételének … mivel „nincs is iszlamizáció”. (...)

 

23 megtekintés
legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK
MOGY2023.jpg
bottom of page