VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

A haladó emberiség tapsa


Egy videót nézek a Facebookon.

„Nem fogod elhinni mi történt Andyvel, a lányos játékokkal játszó kisfiúval! Igazság, amit tudnod kell!”

Ez a videó címe.

Arról szól, hogy egy orvosnő – Dr Michelle Crtetella, President, American College of Pediatricians – 20 éves pályafutása tapasztalatait mondja el, bemutatva a mai felvilágosodásnak nevezett elsötétülés jellegzetességeit. A férfi és női kromoszómákról beszél, a biológiai különbségekről, a két nem közti legalább 6500 genetikai különbségről, valamint arról, hogy a hormonok és operációk nem tudnak ezen változtatni. A nemi identitás mentális kérdés, nem biológiai. Mert biológiai szinten valaki vagy férfi, vagy nő. Pont. Harmadik (negyedik, ötödik, fluid meg anyám kínja) nem létezik.

„Ha ma besétálok egy orvosi rendelőbe, és azt mondom, én vagyok Margaret Thacher, akkor az orvos azt mondja, téveszmés vagyok, és felír nekem antipszichotikumot, ha ellenben besétálok egy rendelőbe és azt mondom, helló, én férfi vagyok, akkor azt fogja mondani, gratulálok, transzgender vagy. Ha azt mondanám, doktor úr, kérem, műtétileg távolítsa el az egyik lábamat, akkor diagnosztizálnak testképzavarral, de ha ugyanehhez az orvoshoz besétálok, és azt mondom, férfi vagyok, jegyezzen elő melleltávolító műtétre, akkor meg fogja tenni.”

Mesél Andyről, a kisfiúról, akit régen kezelt, és aki kijelentette, hogy lány szeretne lenni. Három és öt éves kora közt lányokkal, és lányos játékokkal játszott, és lánynak nevezte magát. Aztán kiderült, pusztán arról volt szó, hogy a lány kistestvérével többet törődtek a szülei, és ő azt hitte, szülei a lányokat jobban szeretik, és azért nevezte magát lánynak, mert azt akarta, hogy újra szeressék.

Családterápiával megoldották a dolgot.

„Ma Andy szüleinek teljesen mást mondanának. Azt hallanák, hogy ez Andy igazi személyisége, meg kell változtatnunk a nevét, és biztosítanunk kell, hogy mindenki lányként kezelje. Amikor elérné a pubertáskort, pubertásblokkolót adnának neki, hogy továbbra is „lány” maradhasson. Kémiailag kasztráljuk a nemileg zavaros gyerekeket pubertásblokkolókkal, aztán visszafordíthatatlanul sterilizálunk közülük sokakat azzal, hogy másik nemi hormonokat adunk nekik. Ha egy lány, aki ragaszkodik ahhoz, hogy férfi és egy évig tesztoszteront szed, akkor már 16 évesen áteshet melleltávolító műtéten.

Az amerikai gyermekorvosok akadémiája nemrégiben közzétett egy jelentést, melyben arra buzdítják a gyermekorvosokat. hogy figyelmeztessék a tinédzsereket a tetoválásokkal kapcsolatban, mert azok maradandóak és hegesedést okoznak.

De ugyanez a szervezet támogatja a tizenéves lányok melleltávolító műtéteit, szülői beleegyezés nélkül is, amennyiben a lány állítja, hogy ő férfi.

Legyünk világosak. Elhitetni minden gyerekkel, óvodától kezdve azt a hazugságot, hogy rossz testbe születhettek, lerombolhatja a gyerek valóságérzékelését. A transznemű ideológia az iskolákban mentális bántalmazás, visszaélés, ami gyakran vezethet kémiai kasztrációhoz, sterilizációhoz, és műtéti csonkításhoz.”

Ez Josef Me