VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

Egy kis “másság”


Orbán szembeköpte az ördögöt. De jó az ilyet olvasni!!!

Tegnap az egyik legolvasottabb amerikai konzervatív hírportál, a Breitbart is beszámolt arról, hogy Donald Trump elnök a magyar kormányfő erejét és bátorságát méltatta. A cikkhez számtalan hozzászólás érkezett, az alábbiakban ezek közül válogattunk.

“Trump Amerikája minden olyan nemzettel összefog, amellyel közösek az érdekeink és a felfogásunk, mint például Magyarországgal vagy Lengyelországgal, és remélhetőleg elszigeteli magát a többitől. Az anarchia, a globalizmus és az iszlám bevándorlás segítségével megteremtett új világrend ellenkezik az amerikai konzervativizmussal és amerikai stabilitással”. (Edmund Burke)

“Magyarország és Lengyelország: a két ország, amely virágozni fog, miközben a többi összeomlik”. (Tony)

“Soha ne feledjük, hogy a nemzetközi szocializmus, nemzeti szocializmus, marxizmus, sztálinizmus, leninizmus, progresszivizmus és globalizmus elleni harc 1956. október 23-án kezdődött el”. (Boris Badenov)

“Egy fenét populista, Breitbart! Ne írjatok hülyeségeket! [Orbán] egy hazafi”. (TCS)

“Valódi reménysugár, hogy léteznek Európában olyan országok, mint Magyarország és Lengyelország, ha már a többi zuhanórepülésbe kezdett”. (lurjen)

“Vásárolj amerikai termékeket, de vásárolj magyar termékeket is!” (Paul Stable)

“Bár nem fog megtörténni, de szerintem az Egyesült Államoknak el kéne kezdenie megjutalmazni azokat az uniós országokat, amelyek visszautasítják a[z uniós] fasizmust, méghozzá erősebb gazdasági kötelékek kialakításával. Az első fegyver, amelyet az EU [a kvótát elutasítók ellen] használni fog, gazdasági fegyver lesz és nekünk készen kell állnunk arra, hogy a segítsünk nekik, hiszen egyértelmű, hogy ők a szövetségeseink és ugyanazon az oldalon állunk”. (Daneel)

“Orbán Viktor… a legkiemelkedőbb vezető Európában”. (AK)

“Vagy az egész világon. Soha nem ijed meg, soha nem píszí, és soha nem alkuszik, ha a nemzetéről és a nyugati értékekről van szó”. (Local Hero)

“Orbán és az országa lenyűgöző, a valódi országvezetés és nemzeti büszkeség iskolapéldája”. (Robert Kuntz)

“Trumpnak el kéne kezdenie Magyarország melletti Twitter-üzeneteket írni. Hangosan és büszkén. Tudatnia kell az EU-val, hogy az Egyesült Államok megbünteti őket, ha nem hagyják békén Magyarországot, Lengyelországot és Csehországot”. (trobrianders)

“Orbán egy valóra váló csoda. Isten áldja!” (Iwasonemore)

“Trump és Orbán - nagy emberek a politikai nyúlbélák korában”. (Old Goat)