Some elements on this page did not load. Refresh your site & try again.

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

A szerb nagykövetségen jártunk Budaházy Gyurival (videó)

 

A mai napon fellebbezést nyújtottam be a Szerbiából való kitiltásom ellen a Szerb Nagykövetségnél.

 

 


Ezzel párhuzamosan a magyar Külügyminisztériumot is megkerestem, hogy segítsenek ennek a méltatlan és felháborító helyzetnek a megoldásában.

 

Már csak azért is fontos lenne, ha a magyar külügy komolyan foglalkozna ezzel a dologgal, mert ha tényleg az van a kitiltásom hátterében, hogy nyilvánosan is kiálltam a Trianon felülvizsgálatáért indított aláírásgyűjtés mellett, akkor várható többek között, hogy az alábbi közéleti emberek is tiltólistára kerülnek, mivel az ő esetükben is nyilvánossá vált, hogy támogatják a kezdeményezést.

 

(...)

 

Úgy gondolom, itt az ideje nekiszegezni a kérdést a szerbeknek, szlovákoknak, románoknak, ukránoknak, hogy meddig akarnak még ebben frusztrációban élni? Ha el akarnak végre oda jutni, hogy normális, kiegyensúlyozott, frusztrációmentes állami életük legyen, akkor ne a magyarok lakta területeken akarjanak maguknak saját nemzetállamot csinálni.


Így száz évvel Trianon után üljünk végre tárgyalóasztalhoz, és minimálisan is szüntessük meg a mindkét oldalon magyarok lakta határkapukat, és tegyük át őket az etnikai határokra!
 

Tovább a cikkhez

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

MOGY-embléma_kicsi.png
Blogos rovatok

Levelezés, kapcsolat: 

 

VERZÁR ÉVA  vosa@t-online.hu