top of page

El a kezekkel a gyerekeinktől! (+ film)

MEGHIÚSULT BUZIPROPAGANDA

Szélsőjobboldali aktivisták megzavartak egy LMBT rendezvényt – harsogja az összes média a tegnapi esemény kapcsán, ahol is valóban, jelenlétünkkel, kérdéseinkkel és tiltakozásunkkal megzavartunk, majd lehetetlenné tettük a Labrisz Egyesület filmvetítését, ahol a Pride-hónap keretein belül mutatták volna be a Melegség és Megismerés (MM) program filmjét az egyik belvárosi kávézóban.

Közben valamilyen csoda folytán a szennyvíz is elöntötte a kávézót, ezért be kellett zárjanak.

Ez volt a célunk.

A „Még mindig tabu?” – LMBT személyek az iskolában című, oktatási célú kisfilm az MM, a Labrisz Leszbikus Egyesület és a Szimpozion Egyesület 2000 óta működő programja. Ennek lényege, hogy tanárokat képeznek ki arra, hogyan népszerűsítsék (szerintük kezeljék) az iskolákban megjelenő homoszexualitást, hogyan tegyék azt fogyaszthatóvá a normális gyermekek számára.

Ez a különösen káros törekvés már tavaly is kiverte a biztosítékot. A helyszínen, a szervezők olyan homoszexuális tanárok! voltak, akik iskoláinkban tanítanak és ki tudja, mikkel tömik gyermekeink fejét, amikor nem vagyunk ott.

Magam nem tartom szélsőjobboldali aktivistának, inkább egy normális családanyának, aki felismerte, hogy ez egy olyan pusztító erő, amit a kormányzat, ha szándékában áll, csak úgy fog tudni megállítani, ha erős a civil nyomás rajta. Nem elegáns így tiltakozni? Lehet. De nekünk nincsenek más eszközeink. Motiválni akarjuk a kormányt, hogy képes legyen felvenni a harcot az egész Eu-t és az egész “fejlett” világot át meg átszövő genderlobbyval. Erre jó példa az a tavalyi kerekasztal beszélgetés, amit kisvártatva olyan kormányrendelet követett, ami megszüntette az egyetemeken a gender-szakokat.

Ezért kérek minden jóérzésű magyart, aki félti a gyerekeit, aki nem akarja, hogy egyszer csak a kisfia kislány akarjon lenni, hogy tiltakozzon velünk a társadalmat megrontó LMBT propaganda ellen! Menjen el a rendezvényeikre és tegye fel kérdéseit:

Kapcsolódó: A pride hónap egy provokáció

 

12 megtekintés
legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK
MOGY2023.jpg
bottom of page