top of page

A genderelmélet egy édesanya szemével


Cúth Szakálas Katalin

A Regnum Marianum Akadémia évzáró előadásán a gender-ideológia térhódításáról, gyermekekre gyakorolt hatásairól hallhattunk.

(...)

A gender-ideológiáról egy most Búcson élő négygyermekes édesanya, Cúth Szakálas Katalin vallomása alapján alkothattunk képet. A család húsz évet töltött Kanadában és pár éve költöztek vissza a Felvidékre többek közt azért is, hogy megóvják gyermekeiket ettől az ördögi ideológiától.

Katalin vallomása:

Arról a tapasztalatról fogok szólni, amit Kanadában átéltem és megéltem. Ott ugyanis már széltében hosszában elfogadott az ún. gender-semlegesség elmélete, a gyerekeket is ebben a szellemiségben nevelik az óvodától a főiskoláig. A tanítás lényege, hogy mindenki semlegesnek születik, mindenki maga dönti el, fiú akar lenni vagy lány. Már az ovis is azt szajkózza: Én döntöm el kisfiú vagyok vagy kislány.

Észveszejtő butaság, teljes hamisság

A félelmetes az, hogy ha az óvó néni vagy óvó bácsi például Suzyt azon kapja, hogy vonatozik vagy autózik, akkor megkérdezi tőle: Te szeretsz járművekkel játszani? Szeretsz fiúkkal barátkozni? Te inkább kisfiú akarnál lenni? Ha erre az ártatlan négyéves kislány – aki nem is sejti milyen aljas módszerrel dolgozzák meg igennel felel, azonnal megszületik a pedagógus ajánlása, amit megküldenek az orvosnak, és a lelketlen orvos szemrebbenés nélkül kezdi adagolni a kis Suzynak a tesztoszteront.

Mikor a gyerkőc olvasni kezd, akkor jön a második propaganda

Legidősebb fiam, Ákos elsős volt, amikor egy helyes kis könyvecskét hozott haza My family – Az én családom címmel. Örömmel nyitottuk ki és mindjárt ez első oldalon azt láttuk, két férfi fogja egymás kezét, előttük egy kisfiú ül háromkerekű biciklin. Aláírás This is my family. Ez az én családom.

A második oldalon két nő ölelte át egymást, előttük babakocsi. This is my family. Gyorsan becsuktam a könyvecskét azzal, hogy válasszunk egy érdekesebbet a könyvespolcról.

Mivel én otthonról dolgoztam, kézben tartottam a gyermekem nevelését, de a legtöbb szülő mire hazaér a munkából, szó szerint ki van facsarva, nem nézi meg a gyereknek milyen könyvet adtak. Kanadában rettenetesen sokat kell dolgozni, amiről az ittenieknek fogalmuk sincs. A pénz és a munkahely végett nincsenek a családi kötelékek se szorosan tartva, mert ha valaki kap egy jobb munkaajánlatot egy percig se gondolkodik, pakol és megy Ontarióból, Albertába.

Az 5. osztálytól kötelező a szexuális nevelés. Emlékszem, Ákos fiam és a barátja kezdtek furcsán viselkedni. Bevallották, a szexuális nevelés órán a tanító néni bemutatta, hogy a homoszexuálisok hogyan létesítenek nemi kapcsolatot. Ez a két tízévesnek olyan sokkoló volt, hogy nem mertek egymásra nézni se.

Rettenetesen nehéz Kanadában a gyermekeket megtartani a hagyományos értékek mellett. A férjem is én is, minden nap magyaráztuk nekik a világot.

Ákos fiam most egyetemista Kanadában. Mesélte, két volt osztálytársa is lánnyá operáltatta át magát. Elhitték a propagandát nem volt szülői visszatartó erő, vagy nem volt eléggé erőteljes, a világ legújabb hazugsága magával sodorta ezt a két fiút. Egyetlen osztályból! Bele se merek gondolni, mennyien varratták át magukat az évfolyamból és az egész iskolából.

Most már sem mint nő, sem mint férfi nem tudnak létezni, csak nedvedző sebek vannak, amik nem akarnak begyógyulni. Már csak azon gondolkodnak, az ablakon ugorjanak-e ki vagy az ereiket vágják fel. Ki lehet mondani, emberi mivoltuktól fosztották meg őket.

Kanadában a világ és az iskola teljes mértékben a szülő ellen dolgozik. Ezt ellensúlyozni, további három kisgyerekkel képtelenség, ezért hazajöttünk. Az itteni emberek fel se fogják, mekkora megtartó ereje van az iskolaközösségnek, a tanároknak, akik a szülőkkel együtt a haza, a család, az embertárs szeretetére tanítanak és a jóra való törekvésre buzdítanak.

Azért mondtam el tapasztalataimat, mert ez a beteg elmélet hozzánk is beszivárog. Többen pár ember hülyeségének tartják, ezért csak legyintenek, de ha tudjuk, miről is szól, mire figyeljünk, jobban tudunk ellene védekezni.

(...)

 

27 megtekintés
legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK
MOGY2023.jpg
bottom of page