top of page

Elérhető a MOGY2019 programja


Kedves Érdeklődők!

A honlapon elérhető az idei rendezvény előadósátrainak részletes programja. Rengeteg előadással és sok neves előadóval (például Szántai Lajos, Nógrádi György, Hetesi Zsolt) készülünk, felölelik a történelmi beszélgetésektől, a jelen kor gondolatain át, a fenntartható jövő kérdésköréig tartó témákat is.

A tényfeltáró és elemző beszélgetések után a minőségi zene nyújthat egy kis felfrissülést olyan előadók társaságában, mint pl. a Bagossy Brothers Company, Szarka Tamás és zenekara, FankaDeli, Makám Zenekar és még sokan mások. Az esti táncház is elmaradhatatlan része a közösségi programoknak, ehhez szombaton a Korinda Zenekar biztosítja majd a talpalávalót!

Természetesen a gyerekek sem maradnak ki a jóból, számukra a Mese Sátor és a Gyermekfoglalkoztató tartogat sok meglepetést!

A tovább programok és előadók a honlapon a Programok menüpont alatt érhetőek el. A programok listája folyamatosan bővül, ezért érdemes többször is visszalátogatni, vagy regisztrálni az oldalon (az oldal jobb felső sarkában található), hogy időben értesítést tudjunk küldeni, ha újabb program elérhető.

(...)

 

Tovább a cikkhez

403 megtekintés
legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK
MOGY2023.jpg
bottom of page