top of page

Elérhető a MOGY2019 programja


Kedves Érdeklődők!

A honlapon elérhető az idei rendezvény előadósátrainak részletes programja. Rengeteg előadással és sok neves előadóval (például Szántai Lajos, Nógrádi György, Hetesi Zsolt) készülünk, felölelik a történelmi beszélgetésektől, a jelen kor gondolatain át, a fenntartható jövő kérdésköréig tartó témákat is.

A tényfeltáró és elemző beszélgetések után a minőségi zene nyújthat egy kis felfrissülést olyan előadók társaságában, mint pl. a Bagossy Brothers Company, Szarka Tamás és zenekara, FankaDeli, Makám Zenekar és még sokan mások. Az esti táncház is elmaradhatatlan része a közösségi programoknak, ehhez szombaton a Korinda Zenekar biztosítja majd a talpalávalót!

Természetesen a gyerekek sem maradnak ki a jóból, számukra a Mese Sátor és a Gyermekfoglalkoztató tartogat sok meglepetést!

A tovább programok és előadók a honlapon a Programok menüpont alatt érhetőek el. A programok listája folyamatosan bővül, ezért érdemes többször is visszalátogatni, vagy regisztrálni az oldalon (az oldal jobb felső sarkában található), hogy időben értesítést tudjunk küldeni, ha újabb program elérhető.

(...)

 

406 megtekintés
legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK
MOGY2023.jpg
bottom of page