VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

Tisztelet a szolnoki szülőknek: 25 ezer példányban nyomtattak szórólapokat az LMBT ellen


Az alábbiakat kaptuk szerkesztőségi címünkre, amit ezúton is köszönünk, köszönjük a bizalmat és természetesen gratulálunk és tiszteletünket tesszük a szolnoki szülők előtt.

Tisztelt Vadhajtások Szerkesztősége!

Egy kis baráti társaság vagyunk Szolnok és környékéről. Legtöbben szülők vagyunk, ezért kifejezetten fontos téma volt körünkben a Coca-Cola új plakátja.

Egyik édesanya ötlete volt, hogy csináljunk figyelemfelhívó szórólapokat. A csatolt szórólapot 25 ezer példányban nyomtattuk és szórjuk. Fontosnak tartottuk papír alapon tájékoztatni az embereket az LMBT veszélyeiről, mert ezt nem lehet tiltani. Átlagos dolgozó emberek vagyunk. Nem szeretnénk, ha libsik felkeresnék a munkahelyeinket és kirúgatnának minket, ezért küldenénk a Vadhajtások szerkesztőségének. Márpedig arra számítunk, hogy nagy lesz a visítozás. Reméljük, minél többen csatlakoznak a kampányunkhoz.

Ön tudta?

Hazai iskolákban is elkezdődött a homoszexuális propaganda terjesztése. Magukat civilnek nevező LMBT (Leszbikusok, Melegek, Biszexuálisok, Transzneműek) szervezetek próbálják pozitív színben beállítani a homoszexualitást 12-13 éves gyermekeknek. Ez veszélyes, mert az Amerikai Egyesült Államok hivatalos statisztikája szerint a gyermekek ellen elkövetett erőszakos szexuális bűncselekmények 30%-át LMBT személyek, azon belül is homoszexuálisok követik el. Ez túl nagy szám ahhoz képest, hogy a lakosság maximum 3%-át teszik ki. Ez alapján kijelenthetjük, hogy 10-szer nagyobb eséllyel erőszakolnak gyermekeket mint egy átlagos, heteroszexuális ember! Ez még csak a kezdet! Azokban az országokban, ahol már minden jogot kivívtak maguknak ezek a szélsőséges szexuális szervezetek ott újabb őrült ötletekkel állnak elő. Svédországban például a LUF liberális ifjusági szervezet elnöke bejelentette, hogy küzdeni fognak az édestestvérek közötti szexuális jogokért és a nekrofíliáért, magyarul azért, hogy ha valakinek halottakkal támad kedve szexuális viszonyt folytatni, akkor az büntetlenül megtehesse! Hihetetlennek hangzik? Érdemes utána járni az interneten. Ott megtalálható például az is, hogy az LMBT mozgalom szárnyai alatt kapott helyet az a pedofilokat tömörítő mozgalom amely nyíltan küzd azért, hogy a pedofíliát ne lehessen büntetni. Amennyiben az Ön gyermeke iskolájában is civil szervezetek jelennek meg előadást tartani, akkor mindenképp értesítsék a hatóságokat és járjanak utána a szervezet hátterének. Kérek mindenkit aki egyetért azzal, hogy meg kell védenünk gyermekeinket, az támogasson minket azzal, hogy ezt a szórólapot terjeszti. Másolja le, küldje el E-mailben, facebookon, instagrammon. Gyermekeink lelki és fizikai védelme érdekében.

Barátsággal: Szülők az egészséges gyermekekért mozgalom

Tovább a cikkhez

MOGY-embléma_2019.png