top of page

Izraelben is rájöttek a menekültipar lényegére


Legfőképpen arra, hogy ki ill. kik vannak a háttérben Soros mellett, vagy mögött. És a semleges Svájc is benne van az „üzletben”. Nocsak!

A „humanitárius" embercsempészek finanszírozásáról.

Ausztriában és Németországban a menekülttáborokat egy svájci cég (OPS) üzemelteti, amelynek a Barcleys Bank a többségi tulajdonosa, ő pedig a Rothschildok fő bankja. Világszerte hasonló emberek üzemeltetik az (ál)humanitárius és (ál)emberjogi szervezeteket, beleértve Afrikát is.

Egyszerű dolog ez:

Az (ál)humanitárius szervezetek az államok kormányaitól pénzeket inkasszálnak (beszednek), amiket aztán szétosztanak a „rászorulóknak", akik ezért a pénzért utat vásárolnak Európába, amely utaztatásért kapott pénzt, visszafizetik a „humanitárius" embercsempészeknek. Európába érkezésük után, az államok ismét fizetnek a „menekültekért", mégpedig a táborokat üzemeltető szervezeteknek.

És mindezért Soros úr – Rothschildék jobbkeze – lobbizik az EU-nál, amely kényszeríti a politikusokat, hogy évente további milliónyi „menekültet" fogadjanak be.

A kultúra szétrombolása (eme új rendszer felállítása mellett) egészen jó üzlet. (Legjobb az egészben az, hogy az adófizetők fizetik a „menekülteknek" az ideutazásukat, itt-tartózkodásukat, és egyéb olyan előnyöket, amilyen szociális ellátás összegeihez a helybeliek nem juthatnak.) S ezeket a pénzeket a bankárok világuralmi csoportja, a Wall Street bűnözői forgatják, inkasszálják!!! Már Izraelben is rájöttek?

A globális káoszért kampányol Soros – állítja a The Jerusalem Post.

(...)

 

33 megtekintés
legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK
MOGY2023.jpg
bottom of page