Some elements on this page did not load. Refresh your site & try again.

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

Csatlakozunk Bayer Zsolt akciójához

2019/09/29

A hétfői Sajtóklubban hangzott el a remek ötlet, miszerint Matteo Salvini római gyűlése alatt a budapesti olasz nagykövetség mellett tartsunk szolidaritási tüntetést az ellenzékbe kényszerült volt belügyminiszter mellett.

(...)

 

Mint ismert, a migránspárti balosok kerültek a hatalomra, miután Salvini felrúgta a koalíciót. Contéék nem tétováztak, összeálltak Di Maioékkal, a balos hazaárulókkal.

Az olasz nép azonban nagyon átverve érzi magát, mert nem tartottak választást, és illegitim módon összeálltak a baloldaliak. Salvinit minél előbb a kormány élén szeretnék látni. Néhány hete óriási tömegtüntetést tartottak a fővárosban, majd a LEGA gyűlésen 80000-en jelezték ezt a vezetőjüknek.

 

Salvini szövetségese Giorgia Meloni ezután meghívta Orbán Viktort egy fórumra, ahol az olasz hívek könnyfakasztó gesztussal mutatták meg, hogy mennyire tisztelnek bennünket, magyarokat.

 

Ezt a megnyilvánulást szeretné viszonozni Bayer Zsolt, és úgy gondolta, hogy egy olvasói levelet beolvas. A szerzője azt javasolta, hogy hozzanak össze egy szolidaritási megmozdulást Matteo Salvini mellett. Ezt október 19-ére terveznék, Salviniék római összejövetele alatt, a budapesti olasz nagykövetség előtt.

 

(...)

Tovább a cikkhez

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

MOGY-embléma_kicsi.png
Blogos rovatok

Levelezés, kapcsolat: 

 

VERZÁR ÉVA  vosa@t-online.hu