Some elements on this page did not load. Refresh your site & try again.

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

Tegnap az Aurórában jártunk és zéró toleranciát hirdettünk a magyar ifjúságot célzó LMBTQ tevékenységgel szemben (videóval)

Szeptember 26-án csütörtökön egy tucat harcostársammal az Auróra klubban jártunk. Fülünkbe jutott ugyanis, hogy különböző LMBTQIP… szervezetek/aktivisták 16:30-tól meg akarják tartani a magyar iskolások agymosását célzó azon rendezvényeiket, amelyek a nyári “Pride hónap” során a mi akkori megjelenésünk miatt elmaradtak.

 

Innentől meghirdetjük a ZÉRÓ TOLERANCIÁT, a magyar ifjúságot célzó minden LMBTQIP… tevékenységgel szemben!


A jövőben az ilyen agymosást semmilyen formában nem fogjuk tűrni, az ilyen témájú rendezvényeket kőkeményen meg fogjuk akadályozni, ahogy tettük az Aurórában tegnap is.

 

(Videóösszefoglaló a tegnapi akciónkról)


Valótlanul állítják egyes balliberális sajtótermékek, hogy mi egy kézműves foglalkozást akartunk megzavarni. Az LMBTQIP rendezvény tényét a szervezők sem tagadták (...)


Az is puszta önmentegető vádaskodás az aurórás szélsőbalos aktivisták részéről, hogy a helyszínen a WC-jükben talált döglött patkányt mi vittük volna oda. Az viszont dokumentált tény, hogy a patkány ott hevert a földön!


Végül az egyébként nyilvánosan látogatható Auróra üzemeltetője azzal trükkel próbált minket eltávolítani, hogy zárórát hirdetett, de előtte a szélsőbalos meg LMBT csürhe tagjai szépen átszivárogtak az épület “nem nyilvános” területeire, így lényegében csak számunkra lett záróra.
Mikor ezen nyilvánvaló diszkrimináció miatt a panaszkönyvet kértem, annak átadását simán megtagadták.

 

Tegnapi fellépésünk jogszerűségéhez nem férhet kétség, tekintve, hogy a kiérkező rendőrök nem velünk szemben intézkedtek, hanem egy, a záró sajtótájékoztatónkat garázda módon megzavaró, agresszív, balliberális aktivista ellen, aki joghurttal leöntötte nemcsak a molinóinkat, hanem a mögötte álló, nemzeti jogvédő munkáját végző dr. Gaudi Nagy Tamást és a molinót tartó dr. Téglásy Imrét is. Ugyanez a szélsőséges aktivista fenyegetőzött fizikai erőszakkal is, nem pedig mi.

 

(Budaházy Edda összefoglalója a tegnapi akciónk céljáról)

Tovább a cikkhez

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

MOGY-embléma_kicsi.png
Blogos rovatok

Levelezés, kapcsolat: 

 

VERZÁR ÉVA  vosa@t-online.hu