Some elements on this page did not load. Refresh your site & try again.

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

Bánhidi Balázs: Ne legyen Csömör Potemkin-falu

Bánhidi Balázs csömöri fideszes polgármesterjelölt az ellenzéki média célkeresztjébe került, miután bejelentette, hogy a jelenlegi, civilnek mondott, ám valójában balliberális faluvezetés ellen indulna a választáson. Bánhidi civilként kezdte közéleti pályafutását, és bizonyította, hogy sikeres magánkezdeményezésekkel is meg lehet változtatni egy település életét.

 

Bánhidi Balázs (képünkön), a csömöri Fidesz polgármesterjelöltje a közelmúltban a balliberális média célkeresztjébe került, a legnagyobb portálok írtak lejárató anyagokat a vállalkozóról.

 

– Számomra ez egyértelműen a regnáló faluvezetés munkásságát „dicséri”, az ő kampányembereik megrendelésére készülnek ezek a cikkek. Az igazság nem nagyon zavarja össze őket – nyilatkozta lapunknak Bánhidi.

 

Az ellenfelekről beszélve kiemelte: „ők magukat civileknek hívják, de távolról sem függetlenek”. Példaként Fábri István polgármestert hozta fel, aki korábban SZDSZ-es volt. – Az egész csapat ars poeticája a balliberális oldalhoz áll közel – emelte ki a polgármesterjelölt.

(...)

Tovább a cikkhez

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

MOGY-embléma_kicsi.png
Blogos rovatok

Levelezés, kapcsolat: 

 

VERZÁR ÉVA  vosa@t-online.hu