top of page

Hagyja abba a Disney a gyermekek LMBT irányú manipulálását!


A párizsi Disneyland idén júniusban megtartotta első hivatalos homoszexuális Pride fesztiválját. A vidámparkban eddig is tartottak kisebb felvonulást homoszexuális csoportok, idén viszont maga a park is beállt a rendezvény mögé. A CitizenGO nemzetközi kampányt indított a párizsi Disneyland vezetősége felé, a rendezvény lemondását kérve. A petícióhoz közel 400 000 aggódó társunk csatlakozott. A párizsi Disneyland igazgatója nem hallgatott ránk, megtartották a "Magical Pride"-ot.

Közben egyre több Disney filmben is megjelenik a homoszexuális szál. Ezért fordulunk most a Walt Disney vállalat elnökéhez és vezérigazgatójához, Robert A. Igerhez!

FIGYELEM: a Disney parkok jelenleg nem családbarátok!

Kérjük, csatlakozzon a petícióhoz, melyet azért indítunk, hogy megvédjük gyermekeinket a manipuláló homoszexuális (transzgender stb.) propagandától.

Nem egyedi esetről van szó. Már tavaly is tartottak LMBT partit a párizsi Disneylandben, a Disney Dél-Kaliforniában részt vesz a "Pride is Universal" esemény szervezésében, Floridában pedig az évente tartott "Gay Napok"-at is támogatja, hogy csak néhány példát soroljunk.

(...)

 

22 megtekintés
legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK
MOGY2023.jpg
bottom of page