Some elements on this page did not load. Refresh your site & try again.

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

Bolsevizmus és kereszténygyalázás Rákosszentmihályon

 

Nem irigylem a XVI. kerület (többek között Rákosszentmihály) fideszes polgármesterét, Kovács Pétert. Ugyanis ha képviselőtestületének egyik tagja hatalomra kerül, akkor ő valószínűleg Recsken vagy Baracskán végzi. Az ellenségi összefogás képviselője, Vajda Zoltán ugyanis nyíltan megüzente: kormányváltás esetén minden fideszest és szimpatizánst felelősségre vonnak. Igen! A választókat is!

 

Legszívesebben akasztanának

 

Bevallom, eleddig személyes csillagrendszeremet még csak kósza meteoritként sem érintette Vajda Zoltán. S valószínűleg így is maradt volna ez az idők végeztéig, ha nincs a Facebook nevű közösségi oldal, ahol időnként úgy csatangolok az ismeretlen területeken, akár régi korok felfedezői a kies vadonban. Így akadtam rá erre a veszélyes lényre is, aki saját polgártársait, kerületének tisztes lakóit fenyegeti pogrommal. 

 

 (...)

 

A hozzászólásokból: 

 

Adél Lévainé-Fekete

Tisztelettel kérdezem??? Ezek az "elvtársak" nyilt uszitásai, gyülölködései, és talán nevezhetem összeesküvésnek nem tünik fel a hatóságoknak??? Biztos hagyni kell egy legyintéssel elintézni, hogy "bolond lukból bolond szél fuj". Nem, nem kellene hagyni, hogy odáig jussunk, hogy a fenyegetéseit beválsa, és a sok hozzá hasonló lenin fiuval próbálják megfélemliteni esetleg valóra váltani az eszement igéreteiket.

 

Menyhért Borbély

Na ezektől az új "Kun/ Kohn Bélásottól"/ mentse mentse meg hazánkat a Jóisten!

 

Mária Lukács

Ez a pasi a kerület idiótája

 

Zoltán Udvardy

S ezek a Lenin-fiúk rendre csodálkoznak, ha a világ legbékésebb, népe, a magyar, néha megmozdul, (sajnos csak nagyon ritkán), s felriadva ezeréves álmából, jól pofán keni őket.

 

Márton Farkas

Szamuely effftárs reinkarnációja ez a tetű! A bolsi néphagyományt akarja folytatni ...mi lett volna ezekkel a nagypofájú szájhősökkel a Rákosi, vagy Kádári időkben?

Tovább a cikkhez és a hozzászólásokhoz

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

MOGY-embléma_kicsi.png
Blogos rovatok

Levelezés, kapcsolat: 

 

VERZÁR ÉVA  vosa@t-online.hu