top of page

Kedves magyar liberálisok, baloldaliak, szocialisták, kommunisták, zöldek, gyurcsányisták!

Kedves magyar liberálisok, baloldaliak, szocialisták, kommunisták, zöldek, gyurcsányisták!

Próbáltuk működtetni ezt a dolgot a rendszerváltás óta a gyerekek kedvéért, de az elmúlt 4-5 év történései ráébresztettek: válni akarok.

Igyekeztünk elviselni egymást a jövő generációinak érdekében, de sajnálattal kell belátnom, a kapcsolatunk immáron a végére ért. Kettőnk fölfogása azt illetően, hogy mi szolgálná legjobban Magyarország boldogulását, soha nem fog találkozni, úgyhogy váljunk el barátságban. Egymásra mosolygunk, kezet nyújtunk egymásnak, ráfogunk mindent az összeegyezhetetlen ellentétekre, aztán menjen mindenki a maga útján.

Válásunk általunk javasolt feltételei:

– Két csoportunk között osszuk fel az ország földjét egyenlő arányban. Ígérem, ennél nehezebb rész nem lesz, de bízom benne, hogy meg tudunk egyezni. Ezután már igazán könnyű dolgunk lesz! Képviselőink útján erőfeszítés nélkül tudjuk feloszlani a javainkat, hisz a két oldal ízlése oly eltérő!

– Megtarthatjátok az össze ex-komcsi bírót, a TASZ-t, a Helsinkit az Nyitott Társadalom Alapítványt és a CEU-t.

– Itt hagyjuk nektek az elnyomott sajtót, mely végre fellélegezhet majd: a 444-et, az Indexet, a 24.hu-t, az ATV-t, a 168 órát, a Népszavát. Remélem, hasznotokra válnak majd akkor is, ha mi már elmentünk és nem tudnak rólunk írni napi több száz cikket.

– Miután ti gyűlölitek a hadseregfejlesztést és a háborút, mi elvinnénk az újjáéledő honvédséget és a rendőreinket és a titeket legsötétebb időkre emlékeztető kerítést.

– Itt hagyjuk nektek a Ligetet, hogy legyen szállása Koszlidércnek, a csöveseknek és a szoci majálisnak, de vinnénk belőle a múzeumokat, amiknek felújítását, építését úgyis gyűlölitek.

– Elvinnénk még a csúnya, ronda Paksi Atomerőművet, illetve a gázvezetékeket, amiken keresztül a gonosz Putyintól vesszük a gázt, nektek pedig maradna a szél, a nap, a víz.

– Mi szeretjük a „rothadó” kórházainkat, a munkaalapú társadalmat és a külföldi illetékességű, magyar embereknek munkát adó cégeket, és a magyar üzletembereket is, akik sok tízezrünknek adnak munkát, úgyhogy vinnénk őket is.

– Ti pedig tartsátok meg a segély után ácsingózó „elesetteket”, a hajléktalanokat, a hippiket, a drogosokat.

– Magunkkal vinnénk a vidék dolgos, szelíd népét, akik szerintetek mucsai parasztok, nektek pedig itt hagynánk a belpesti értelmiséget, akikkel gyakorolhatjátok a helyesírást a járdán, hisz azt úgy élvezitek.

– Megtartanánk Tőkés Lászlót és a Bibliát, nektek pedig itt hagynánk Kálmán Olgát és a Retek Klubot.

– Nélkülünk végre kedvetekre hancúrozhattok a Timmermansokkal, Junckerekkel, Macronokkal Brüsszelben, mi pedig tartani tudjuk magunkat ahhoz, hogy minden külső beavatkozástól továbbra is megvédjük magunkat.

– Mi megtartjuk keresztény kultúránkat.

– Ti magasztalhatjátok a multikultit, a sokszínűséget az n+1. gendert, a politikai korrektséget és Grétát. Az ENSZ is a tietek lehet.

– Mi megtartjuk a Himnuszt, a Szózatot és a Nélküledet, nálatok pedig szóljon az Örömóda, Koncz és Conchita!

– Mivel titeket oly nagyon sért, ezért megtartanánk a történelmünket, a koronánkat és a zászlónkat. Az EU-s maradhat nálatok.

Méltányosnak gondoljuk a felosztást, mi több, abban bízunk semmin nem lesz vita, hisz semmi olyat nem veszünk el, ami számotokra érték. Aztán majd meglátjuk, hogy 15-20 év múlva ki hiányolja a másikat.

Üdvözlettel:

A hazájukat szerető, konzervatív, keresztény magyarok

 

329 megtekintés
legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK
MOGY2023.jpg
bottom of page