Some elements on this page did not load. Refresh your site & try again.

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

Szólítsák lemondásra Niedermüller Pétert azok a pártok, akik összefogtak a DK-val!

2020/01/27

 

A DK alelnöke, Niedermüller Péter az alábbi vállalhatatlan, keresztényeket megbélyegző és megsértő kijelentést tette csütörtökön az ATV A nap híre Simon Andrással műsorában.

 

„Hogyha megnézzük azt, hogy mi marad, ha lehántod ezeket a gyűlöletvalamiket, ugye fölsoroltuk: a nem magyarok, a mások, a migránsok, a romák, a nem tudom én mik, akkor ott marad egy rémisztő képződmény középen. Ezek a fehér, keresztény, heretoszexuális férfiak, meg azért nők is vannak közöttük, bocsánatot kérek. Ez a családelképzelés. Ez azért borzalmas, mert ha megnézzük, hogy a világon mindenütt az úgynevezett fehér nacionalisták miből állnak össze: ebből – mondom csöndesen nektek.”

 

Niedermüller Péter rémisztő képződménynek nevezte a fehér, heteroszexuális keresztényeket, megbélyegezve őket, és kapcsolatba hozva őket a fehér nacionalistákkal, akiknek hírhedt tagjuk például a rengeteg kegyetlen terrorakcióért felelős Ku Klux Klan is. A DK alelnökének mondatai, és pártjának mentegetőzése magukért beszélnek, ezért fordulok Önökhöz, a DK-val korábban a választásokon összefogó, és több helyen most is együttműködő pártok vezetőihez.

Niedermüller Péter és az őt mentegető DK magukról állítottak ki szegénységi bizonyítványt, ezért nem is hozzájuk fordulunk, hanem azokhoz a pártokhoz, akik a DK-val összefogva értek el politikai sikereket a legutóbbi önkormányzati választásokon.

 

1. Arra kérjük e pártok vezetőit, hogy szólítsák lemondásra Niedermüller Pétert, ezzel kiállva a nyilvánosan megbélyegzett és megsértett keresztények mellett.


2. Amennyiben Niedermüller Péter nem mond le, akkor kérjük, hogy határolódjanak el a keresztényeket megbélyegző politikussal, és a tettét mentegető DK-val.

 

(...)

Tovább a petícióhoz

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

MOGY-embléma_kicsi.png
Blogos rovatok

Levelezés, kapcsolat: 

 

VERZÁR ÉVA  vosa@t-online.hu