top of page

Szólítsák lemondásra Niedermüller Pétert azok a pártok, akik összefogtak a DK-val!

A DK alelnöke, Niedermüller Péter az alábbi vállalhatatlan, keresztényeket megbélyegző és megsértő kijelentést tette csütörtökön az ATV A nap híre Simon Andrással műsorában.

„Hogyha megnézzük azt, hogy mi marad, ha lehántod ezeket a gyűlöletvalamiket, ugye fölsoroltuk: a nem magyarok, a mások, a migránsok, a romák, a nem tudom én mik, akkor ott marad egy rémisztő képződmény középen. Ezek a fehér, keresztény, heretoszexuális férfiak, meg azért nők is vannak közöttük, bocsánatot kérek. Ez a családelképzelés. Ez azért borzalmas, mert ha megnézzük, hogy a világon mindenütt az úgynevezett fehér nacionalisták miből állnak össze: ebből – mondom csöndesen nektek.”

Niedermüller Péter rémisztő képződménynek nevezte a fehér, heteroszexuális keresztényeket, megbélyegezve őket, és kapcsolatba hozva őket a fehér nacionalistákkal, akiknek hírhedt tagjuk például a rengeteg kegyetlen terrorakcióért felelős Ku Klux Klan is. A DK alelnökének mondatai, és pártjának mentegetőzése magukért beszélnek, ezért fordulok Önökhöz, a DK-val korábban a választásokon összefogó, és több helyen most is együttműködő pártok vezetőihez.

Niedermüller Péter és az őt mentegető DK magukról állítottak ki szegénységi bizonyítványt, ezért nem is hozzájuk fordulunk, hanem azokhoz a pártokhoz, akik a DK-val összefogva értek el politikai sikereket a legutóbbi önkormányzati választásokon.

1. Arra kérjük e pártok vezetőit, hogy szólítsák lemondásra Niedermüller Pétert, ezzel kiállva a nyilvánosan megbélyegzett és megsértett keresztények mellett.

2. Amennyiben Niedermüller Péter nem mond le, akkor kérjük, hogy határolódjanak el a keresztényeket megbélyegző politikussal, és a tettét mentegető DK-val.

(...)

 

7 megtekintés
legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK
MOGY2023.jpg
bottom of page