top of page

Miért szorul hazafias támogatásra a Nemzeti Jogvédő Szolgálat? 2020. 02. 15.: NJSZ jótékonysági est

Kedves Nemzeti Jogvédők, Támogatóink és Partnereink! Ezúton küldöm a "Miért szorul hazafias támogatásra a Nemzeti Jogvédő Szolgálat? 2020. 02. 15.: NJSZ jótékonysági est" c. kampányfilmünket.

Kérlek terjesszétek és segítsetek a nyilvánossághoz való eljuttatásában!

Miért szorul hazafias támogatásra a Nemzeti Jogvédő Szolgálat (NJSZ)? Erre a kérdésre válaszol egy három és fél perces filmben a KARC FM rádió Paláver c. műsorában tett hazafias megnyilatkozásairól ismert és népszerű üzletasszony, Balogh Zsuzsa, a nemzeti jogvédelem elkötelezett támogatója, és dr. Gaudi-Nagy Tamás ügyvéd, a Nemzeti Jogvédő Szolgálat ügyvezetője.

Tarthatatlan helyzet, hogy míg a bevándorláspárti liberális jogvédők hatalmas költségvetésből szervezik nemzetellenes aknamunkájukat (Helsinki Bizottság közel évi ötszáz millióból, a TASZ több mint évi kétszáz millióból), addig a Nemzeti Jogvédő Szolgálat és Nemzeti Jogvédő Alapítvány együtt csak alig évi kb. másfél-kétmillió forint bevételt tud a nemzeti jogvédő küzdelmeire fordítani. Itt az ideje, hogy önzetlen hazafiak és az egyre gyarapodó nemzeti tőke végre igazából támogassák a nemzeti jogvédelmet!

A végén a beszélgetőtársak közösen hívják meg a nemzeti jogvédelem hazafias és szolidáris támogatóit a Nemzeti Jogvédő Szolgálat forrásainak növelése érdekében rendezett farsangi jótékonysági estre. (részletek: http://nja.hu/hirek/videok-es-kepek/farsangi-jotekonysagi-est-meghivo.jog).

Helyszín: Szent Margit Gimnázium - díszterem (Budapest, XI. kerület Villányi út 5-7.)

Időpont: 2020. február 15. szombat, 19 órától

Program: filmvetítés-zene-tánc-szórakozás, értékes tombolanyeremények és összetartozást erősítő együttlét (A zenét a MADARAK együttes biztosítja). A rendezvényen felszólalnak a Nemzeti Jogvédő Szolgálat és Alapítvány vezetői, képviselői (dr. Zétényi Zsolt, dr. Gaudi-Nagy Tamás és mások) és partnerei, támogatói. A részvétel támogatáshoz és regisztrációhoz kötött: http://nja.hu/informaciok-nja/aktualis-informaciok/regisztracio.jog

A beszélgetésben felvillantásra kerülnek a nemzeti jogvédők főbb műveleti területei:

- a 2002-2010 közötti balliberális, nemzetellenes kormányok hatalmi önkénye (a leghírhedtebb a 2006 őszi rendőrterror) üldözöttjeinek védelme, áldozatainak jogi képviselete, jogi küzdelem az igazságtételért, a gyurcsányi rezsim által kreált Budaházy-Hunnia büntetőper vádlottjainak védelme,

- az elcsatolt sorban és jogfosztottságban élő magyarok jogvédelme, önrendelkezési harcainak jogi támogatása,

- és ami manapság a legtöbb kihívást adja: a sorosista, patriofób-liberális álcivil hálózatok külföldi és hazai jogi pergőtüze elleni nemzeti jogvédő küzdelem. Ennek keretében többek között képviseljük a LGBTQ mozgalom erőszakos térfoglalása ellen küzdő normalitáspárti aktivistákat és az szexuális deviánsok támadásának jogsértettjeit (Budaházy Edda, dr. Téglásy Imre), indítunk kollektív személyiségi pereket a magyar nemzet méltóságát sértő balliberális közéleti és sajtógyalázkodások elkövetői ellen a „TÉGY A MAGYARGYŰLÖLET ELLEN!” akció (http://nja.hu/hirek/kozlemenyek/meginditottuk-a-tegy-a-magyargyulolet-ellen-nemzeti-jogvedo-akcionk-elso-magyarsagvedo-peret.jog) keretében és védjük azon hazafiakat, akik a sorosista, patriofób-liberális álcivil hálózatok ellen lépnek fel.

Minderről részletesen szóltunk a tavaly november 9-én tartott, „Patrióta jogvédelem vs. liberális jogvédelem” c. NJSZ konferencián: http://nja.hu/hirek/friss-hirek/patriota-jogvedelem-vs.-liberalis-jogvedelem-njsz-konferencia-2019.nov.9.-1.-resze.jog

A globalista patriofóbok (hazájukat szeretőket gyűlölők) nemzetellenes támadásai elleni állami, civil és jogvédő eszközökről szól dr. Gaudi-Nagy Tamás nemrég megjelent "Nemzeti jogvédelem" c. könyve (http://nja.hu/hirek/videok-es-kepek/dr.-gaudi-nagy-tamas-nemzeti-jogvedelem-c.-konyvenek-budai-bemutatoja-teljes-felvetel-2019.-12.-10.jog)

Bővebben a nemzeti jogvédők munkásságáról a www. njsz.hu oldalon és a „Jogvédők a nemzeti szolgálatában” című letölthető kötetben (https://mek.oszk.hu/15800/15846/) olvashatnak.

SZJA 1 % felajánlásokat köszönettel fogadunk! Nemzeti Jogvédő Szolgálat adószáma: 19334684-1-05

Mi soha nem adjuk fel s nem engedünk a magyarok jogaiból!

Várjuk minden jóérzésű, cselekvős hazafiság útját járó magunkfajta honfitársunk támogatását és részvételét!

Hiszek Magyarország feltámadásában!

Honfitársi üdvözlettel:

Dr. Gaudi-Nagy Tamás ügyvéd - Európa jogi szakjogász, a Nemzeti Jogvédő Szolgálat (www.njsz.hu) ügyvezetője Iroda: H-1095 Budapest, Gabona u. 10. II. em. 1. Tel: (36-1) 216-3088, Tel/fax: (36-1) 216-2261, mobil: (36) 20-916-5230 E-mail: drgaudi@drgaudi.hu www.gaudinagytamas.hu

 

92 megtekintés
legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK
MOGY2023.jpg
bottom of page