VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

Miért szorul hazafias támogatásra a Nemzeti Jogvédő Szolgálat? 2020. 02. 15.: NJSZ jótékonysági est

Kedves Nemzeti Jogvédők, Támogatóink és Partnereink! Ezúton küldöm a "Miért szorul hazafias támogatásra a Nemzeti Jogvédő Szolgálat? 2020. 02. 15.: NJSZ jótékonysági est" c. kampányfilmünket.

Kérlek terjesszétek és segítsetek a nyilvánossághoz való eljuttatásában!

Miért szorul hazafias támogatásra a Nemzeti Jogvédő Szolgálat (NJSZ)? Erre a kérdésre válaszol egy három és fél perces filmben a KARC FM rádió Paláver c. műsorában tett hazafias megnyilatkozásairól ismert és népszerű üzletasszony, Balogh Zsuzsa, a nemzeti jogvédelem elkötelezett támogatója, és dr. Gaudi-Nagy Tamás ügyvéd, a Nemzeti Jogvédő Szolgálat ügyvezetője.

Tarthatatlan helyzet, hogy míg a bevándorláspárti liberális jogvédők hatalmas költségvetésből szervezik nemzetellenes aknamunkájukat (Helsinki Bizottság közel évi ötszáz millióból, a TASZ több mint évi kétszáz millióból), addig a Nemzeti Jogvédő Szolgálat és Nemzeti Jogvédő Alapítvány együtt csak alig évi kb. másfél-kétmillió forint bevételt tud a nemzeti jogvédő küzdelmeire fordítani. Itt az ideje, hogy önzetlen hazafiak és az egyre gyarapodó nemzeti tőke végre igazából támogassák a nemzeti jogvédelmet!

Támogatási adatok: http://nja.hu/informaciok-nja/aktualis-informaciok/a-nemzeti-jogvedo-alapitvany-tamogatasa.jog

A végén a beszélgetőtársak közösen hívják meg a nemzeti jogvédelem hazafias és szolidáris támogatóit a Nemzeti Jogvédő Szolgálat forrásainak növelése érdekében rendezett farsangi jótékonysági estre. (részletek: http://nja.hu/hirek/videok-es-kepek/farsangi-jotekonysagi-est-meghivo.jog).

Helyszín: Szent Margit Gimnázium - díszterem (Budapest, XI. kerület Villányi út 5-7.)

Időpont: 2020. február 15. szombat, 19 órától

Program: filmvetítés-zene-tánc-szórakozás, értékes tombolanyeremények és összetartozást erősítő együttlét (A zenét a MADARAK együttes biztosítja). A rendezvényen felszólalnak a Nemzeti Jogvédő Szolgálat és Alapítvány vezetői, képviselői (dr. Zétényi Zsolt, dr. Gaudi-Nagy Tamás és mások) és partnerei, támogatói. A részvétel támogatáshoz és regisztrációhoz kötött: http://nja.hu/informaciok-nja/aktualis-informaciok/regisztracio.jog

A beszélgetésben felvillantásra kerülnek a nemzeti jogvédők főbb műveleti területei:

- a 2002-2010 közötti balliberális, nemzetellenes kormányok hatalmi önkénye (a leghírhedtebb a 2006 őszi rendőrterror) üldözöttjeinek védelme, áldozatainak jogi képviselete, jogi küzdelem az igazságtételért, a gyurcsányi rezsim által kreált Budaházy-Hunnia büntetőper vádlottjainak védelme,

- az elcsatolt sorban és jogfosztottságban élő magyarok jogvédelme, önrendelkezési harcainak jogi támogatása,

- és ami manapság a legtöbb kihívást adja: a sorosista, patriofób-liberális álcivil hálózatok külföldi és hazai jogi pergőtüze elleni nemzeti jogvédő küzdelem. Ennek keretében többek között képviseljük a LGBTQ mozgalom erőszakos térfoglalása ellen küzdő normalitáspárti aktivistákat és az szexuális deviánsok támadásának jogsértettjeit (Budaházy Edda, dr. Téglásy Imre), indítunk kollektív személyiségi pereket a magyar nemzet méltóságát sértő balliberális közéleti és sajtógyalázkodások elkövetői ellen a „TÉGY A MAGYARGYŰLÖLET ELLEN!” akció (http://nja.hu/hirek/kozlemenyek/meginditottuk-a-tegy-a-magyargyulolet-ellen-nemzeti-jogvedo-akcionk-elso-magyarsagvedo-peret.jog) keretében és védjük azon hazafiakat, akik a sorosista, patriofób-liberális álcivil hálózatok ellen lépnek fel.