Some elements on this page did not load. Refresh your site & try again.

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

Letartóztatták Tommy Robinsont, mert megtámadott egy pedofilt, aki a 9 éves lányát molesztálta az uszodában

 

Ez így működik Angliában. Ráadásul a mainstream médiában már megy a hazudozás, nem írják le a teljes történetet, csak azt, hogy Tommy verekedett.

 

Az angol politikai aktivista feleségével és a kislányával úszni ment a Bedfordshire-i Woburn Forest Center Parcs-ba.

(...)

 

Tommy Robison, aki ki lett tiltva a Facebookról, Telegram oldalán, illetve a Tr.news honlapon kommentálta az esetet.

 

A kilencéves kislányának a fenekébe csípett a pedofil.

 

Tommy kislánya sokkban volt; egyből kiszállt a medencéből, és elmondta az apjának, hogy mi történt. Ahogy minden tisztességes apa megtenné, Tommy kihívta a pedofilt, és lehetőséget adott neki, hogy elmagyarázza a helyzetet. A férfi bevallotta, hogy a lányát „tévedésből” találta meg.

 

Az angol fenegyerek, aki korábban az EDL (Angol Védelmi Liga) vezetője volt, nem türtőztette magát, egyből nekiesett a beteg férfinek.

 

A férfi megpróbált elmenekülni, de mivel nem engedte, ezért a torkát és nyakát ragadta meg Tommynak, majd a küzdelem után a pedofil a vérző orrát törölgette.

 

Azt gondolhatnánk, hogy ezen a ponton a gyermekmolesztálót letartóztatják, elzárják és kihallgatják a rendőrségen. De ebben a történetben egy kis csavar van: egyetlen bűnelkövetőt sem tartóztattak le, csak Tommy Robinsont. Még a pedofil panaszkodott a verekedés során elszenvedett „sérülésekre” . Mivel voltak olyan tanúk, akik megerősítették az elkövető panaszát, ezért Tommy-t tartóztatta le a rendőrség.

 

A rendőrséget a Center Parcs biztonsági személyzete hívta fel, Tommy három órát várt, hogy megérkezzenek. Miután a rendőrség kihallgatta Tommyt, feleségét és lányát, megerősítették, hogy a férfi beismerte, hogy molesztálta a lányát.

 

(...)

 

Robinsont egyébként szeptemberben engedték szabadon a börtönből, miután leültették, mert lefülelt egy muszlimokból álló, kiskorúakat molesztáló, úgynevezett grooming bandát. A bíróságon olyan adatokat szolgáltatott ki, amelyek Angliában törvénybe ütközőek, ezért kilenchónapos börtönbüntetést kapott, de a korábbi börtönben töltött idő miatt ez 19 hétre csökkent.

Tovább a cikkhez

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

MOGY-embléma_kicsi.png
Blogos rovatok

Levelezés, kapcsolat: 

 

VERZÁR ÉVA  vosa@t-online.hu