top of page

Letartóztatták Tommy Robinsont, mert megtámadott egy pedofilt, aki a 9 éves lányát molesztálta az us

Ez így működik Angliában. Ráadásul a mainstream médiában már megy a hazudozás, nem írják le a teljes történetet, csak azt, hogy Tommy verekedett.

Az angol politikai aktivista feleségével és a kislányával úszni ment a Bedfordshire-i Woburn Forest Center Parcs-ba.

(...)

Tommy Robison, aki ki lett tiltva a Facebookról, Telegram oldalán, illetve a Tr.news honlapon kommentálta az esetet.

A kilencéves kislányának a fenekébe csípett a pedofil.

Tommy kislánya sokkban volt; egyből kiszállt a medencéből, és elmondta az apjának, hogy mi történt. Ahogy minden tisztességes apa megtenné, Tommy kihívta a pedofilt, és lehetőséget adott neki, hogy elmagyarázza a helyzetet. A férfi bevallotta, hogy a lányát „tévedésből” találta meg.

Az angol fenegyerek, aki korábban az EDL (Angol Védelmi Liga) vezetője volt, nem türtőztette magát, egyből nekiesett a beteg férfinek.

A férfi megpróbált elmenekülni, de mivel nem engedte, ezért a torkát és nyakát ragadta meg Tommynak, majd a küzdelem után a pedofil a vérző orrát törölgette.

Azt gondolhatnánk, hogy ezen a ponton a gyermekmolesztálót letartóztatják, elzárják és kihallgatják a rendőrségen. De ebben a történetben egy kis csavar van: egyetlen bűnelkövetőt sem tartóztattak le, csak Tommy Robinsont. Még a pedofil panaszkodott a verekedés során elszenvedett „sérülésekre” . Mivel voltak olyan tanúk, akik megerősítették az elkövető panaszát, ezért Tommy-t tartóztatta le a rendőrség.

A rendőrséget a Center Parcs biztonsági személyzete hívta fel, Tommy három órát várt, hogy megérkezzenek. Miután a rendőrség kihallgatta Tommyt, feleségét és lányát, megerősítették, hogy a férfi beismerte, hogy molesztálta a lányát.

(...)

Robinsont egyébként szeptemberben engedték szabadon a börtönből, miután leültették, mert lefülelt egy muszlimokból álló, kiskorúakat molesztáló, úgynevezett grooming bandát. A bíróságon olyan adatokat szolgáltatott ki, amelyek Angliában törvénybe ütközőek, ezért kilenchónapos börtönbüntetést kapott, de a korábbi börtönben töltött idő miatt ez 19 hétre csökkent.

 

12 megtekintés
legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK
MOGY2023.jpg
bottom of page