VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

Mészáros Lőrinc bankja, az MKB 1 milliárd forintot adományoz a koronavírus elleni harcra! Az ellenzé

Mészáros Lőrinc nevét ugye mindenki ismeri. Az ellenzék szakmányban szidja és vádolja mindennel Mészárost, amivel csak lehet. Annyit jegyezzünk meg, hogy a súlyos beteg Leventének, és Zentének Mészáros Lőrinc adományozott együtt nekik kb. 400 millió forintot, az ellenzéktől tudtunkkal senki, semmit sem adományozott.

Majd érkezett Varga Judit igazságügyminiszter, aki 500 ezer forintot adományozott a koronavírus elleni harcra. Az ellenzék eddig semmit: zéró! Az ellenzék részéről egyelőre csak a pofázás megy, jár a szájuk és szokásosan vádaskodnak, ujjal mutogatnak, felhívásokat közölnek, stb. Adomány: zéró.

Aztán elérkezett az idő, és a MKB is lépett: 1 milliárd forintot adományoz a koronavírus elleni harcra. Így néz ki az index.hu szalagcíme erről (...)

Látja-e itt a kedves olvasó, hogy az MKB bank Mészáros Lőrinc tulajdona (is)? Ugye, nem? És miért nem látja? Azért, mert itt egy hatalmas adományról van szó és az index címoldalán mégiscsak rosszul nézne ki, hogy “Egymilliárdot adományozott Mészáros Lőrinc bankja a koronavírus elleni harcra!“. Ilyenkor a bank hirtelen nem Mészáros Lőrinc bankja.

(...)


Tovább a cikkhez

MOGY-embléma_2019.png
Blogos rovatok
Kiemelt cikkek