top of page

A kiábrándító valóság: egy migráns odasétált egy csoport tüntető dánhoz, és a szemükbe mondta a kese

Így látják a fehér embert a migránsok: egy iszlámellenes demonstráció végén egy fiatal tüntetőhöz odasétált néhány migráns, az egyikük nyíltan a szemébe mondott sok durva dolgot, és sajnos igaza volt.

(...)

A tüntetés során a párt tagjai videófelvételt készítettek arról, hogy milyen fogadtatást kaptak a helyiektől. Az egyik videón – melyet az említett politikus töltött fel a Facebookjára – egy szakállas, agresszív arab mondja el a véleményét a dánokról egy fiatal dán tüntetőnek.

Így hangzik a mondandója:

  • „Nekünk több gyermekünk van. Nektek egy, max. kettő. Tíz vagy tizenöt év alatt ebben az országban több muzulmán lesz, mint dán.”

  • „A dánok ötmillióan vannak, te egy szinte kihalt fajta vagy.”

  • „Állatokkal b888tok, ezért nincs gyereketek.”

  • „A dánok meg lesznek semmisítve. Olyanok vagytok, mint az állatok!”

  • „Soha nem leszek dán. Megtartom a gondolkodásmódom és hagyományaimat, de a dán útlevelemet és a Dán Néppártomat feldughatod a seggedbe... El fogom égetni a dán útlevelemet!”

  • Nem fogunk integrálódni, tovább fogjuk b888szni a társadalmatokat.

A dán lakosság mindenesetre az utóbbi időben mintha elkezdett volna ébredezni: tavaly már több migránst toloncoltak ki, mint ahányat beengedtek, ráadásul Aarhus városa is betiltotta a müezzinek imára hívó énekét.

(...)

A dán migránsok szerint már késő, legalábbis azok szerint, akik húsvétkor egy templom elé graffitizték: Meghódítottuk Dániát. Nincs Isten, csak Allah.

 

108 megtekintés
legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK
MOGY2023.jpg
bottom of page