top of page

Nyári program

Sikerült akciós áron befizetnem a családdal közösen egy visszafogottabb nyári üdülésre. Ennek az árát talán még én is ki tudom köhögni. Az idei úti cél Costa del Balkon, az idegenvezető pedig Miguel de Carantén lesz. Szerencsém volt, mert kifogtam a legjobb utazási irodát, ami a Home de Tour.

Csak nehogy elfelejtsem a helyi népszokásokat, például, hogy reggel 9-12 között a vének tanácsa ülésezik a szabadban, amit nem illik utcai járkálással megzavarni. Van több fakultatív program is, mi Maszkabálra fizettünk be, de csábító volt a világhírű énekes, Vak Cina koncertje is, akit sokan szeretnének már látni, de senki sem tudja, jelenleg hol rejtőzködik. Az utazást repülő helyett room to room rendszerben, gyalogosan tesszük meg, hogy bejárhassuk Costa del Balkon minden szegletét.

Ha elfáradunk, akkor majd olvasgatunk, hiszen magammal hoztam Vu Han Solo: A kígyóevők földjén című legújabb kalandregényét. Én már nagyon várom, szó szerint lázasan készülék erre az útra. Remélem, a gyerekek addig nem bosszantanak fel, mert akkor megtanítom őket gumikesztyűben dudálni.

Azt máris előre jeleztem a családnak, hogy nem lesz egész nap nassolás, mert aztán jön a gyomorrontás, és lehet egymástól minimum másfél méterre hányni. Persze, nass ide vagy oda, tuti felszedünk pár kilót a jó kis házi kifőzdénkben, így veszek is bérletet a Szaladj Otthon konditerembe. Állítólag a tuti módszer, egyben idei sláger az operatív törzshajlítás... És, ha ez sem segít a fogyásban, akkor én mosom kezeimet.

 

114 megtekintés
legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK
MOGY2023.jpg
bottom of page