top of page

A vírussal mentették meg a bankokat – Vezér-Szörényi László, Jakab István

Ma már mindenki számára világossá vált, hogy a kamatrendszerre épülő világgazdaság nem tartható fent tovább. Nincs is annyi pénz a forgalomban, amennyiből ki lehetne fizetni az emberiségre erőltetett uzsorakamatokat. Mit tennél akkor, ha már látod, hogy már elkerülhetetlen a bankvilág összeomlása, és már nincs az a pénz, amivel a bankokat újra meg lehetne menteni? Kell egy kis mutatvány, ami eltereli a figyelmet. Kell egy kisebb-nagyobb áldozat, amit a bankok maguk elé tolhatnak, és máris van egy kézenfekvő megoldás.

Ma már felértékelődött az emberi élet, legalábbis az emberek számára, nem lehet őket olyan könnyen háborúba küldeni egy-egy eszméért. Egy kis vírus megteszi. Maradj otthon, éld fel a tartalékaidat és a végtelenségig maradj engedelmes. Az eredmény már most kézzelfogható, bedől a gazdaság minden szinten, a bankok pedig nagylelkűen, átmenetileg elengedik a kamatokat – hiszen már úgyis kifizethetetlenek –, miközben a háttérben már rég beáldozták a mai fizetőeszközöket, és elkészült az új világ partitúrája, ahol a totális ellenőrzés, a végtelen kiszolgáltatottság béklyójába küldenék az emberiséget.

De van megoldás emberek! Felelős közgazdászok kis csoportja kidolgozta azt a használható pénzrendszert, amibe nem fullad bele az emberiség, de ösztönzi a pénz forgását a gazdaságban. Az mindig jó hír, ha van egy másik út ahelyett, amit kitaláltak a számunkra, csak a döntést kell meghozni, hogy végre élsz, vagy tovább félsz!

 

145 megtekintés
legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK
MOGY2023.jpg
bottom of page