VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

„Pardon, ilyen nekünk is van!” Tisztelt Olvasó!

Tegnapi itteni jegyzetem után egy roppant fontosnak tűnő friss hír: Nemzeti oltóanyag gyár jöhet létre. A gyártás a védőoltásokat és a választható oltásokat is érinti majd, a fő cél a folyamatos és biztonságos oltóanyag-ellátás világpiactól való függetlenítése."

Nem vagyok begyulladós típus, tisztelt Olvasó, de amiatt azért komolyan kezdtem aggódni, hogy akár engem, családomat, utódaimat, akár nemzettársaimat netán Bill Gates nanotechnológiás vakcináival próbálnának beoltani és megjelölni a koronavírus-járvány határtalan veszedelmeire hivatkozva. Engedtessék meg nekem a józan tapasztalataimból és mély megérzéseimből fakadó erős bizalom: miniszterelnökünk tud valamit. És a maga előretekintő módján gyorsan lépett valamit. Azt ugyanis nem engedhetné meg majdan sem a hazai, sem a külföldi közvélemény előtt, hogy nyíltan megtagadja a magyar lakosság beoltását a Bill Gates és tsai által tukmálandó vakcinákkal – hacsak nem tudja kapásból ezt válaszolni: „Pardon, ilyen nekünk is van!”

S ha csakugyan lesz, lehetünk egy megmenekülő kis sziget. Ahonnan már a többi nemzetrész és a többi nemzet felszabadítása is intézhető. Hát nem, tisztelt Olvasó?

<