top of page

Digitális rohamrendőrök – ideje törni a fejünket! Tisztelt Olvasó!

Hát, minket, szilaj csikósokat is elért a digitális cenzúra önkénye.Pedig semmi érdemlegeset nem tettünk érte. Itt is, fészbukos oldalunkon is közöltük egy magyar parlamenti párt vezetőjének filmes véleményét arról, mit kéne tenni a trianoni békediktátum felülvizsgálatáért, mi lenne időszerű és helyénvaló. Dokumentumot lobogtatott bizonyítékképpen arról, hogy jogi tévedések vannak a Magyarország feldarabolását és megcsonkítását előíró szerződésben, s arra szólított fel, hogy Magyarország erre való tekintettel is követelje a szerződés hatályosságának felülvizsgálatát.

Józan ésszel tekintve a dolgot, egy magyar párt magyar vezetője részéről ez egy nagyon igazságos és nagyon hazafias cselekedet. Mint ahogy azt is csaknem természetesnek tekinthetjük, hogy a békeszerződésnek csúfolt nemzetvesztési kísérlet nagyhatalmi diktálói és kegyeltjei, illetőleg az ő utódaik meg azon fognak igyekezni, hogy ez a nevezetes századik évforduló a legcsekélyebb változtatás nélkül teljen el. Mondhatnánk, ez a dolgok logikus politikai rendje.

Egy demokratikusnak hirdetett politikai világban az azonban már minden elfogadható és elviselhető mértéket felülmúl, amikor a vesztes fél markáns véleményét digitális rohamrendőrök takarítják el az útból, nyilván a nyertesek megnyugtatására és örömére. A globalista cenzorok idevágó üzenetét – elfogadhatatlan eljárásuk bizonyítékát – fészbukos oldalunk szerkesztőjének ugyan nem sikerült a szokásos print screen billentyűvel rögzítenie, a telefonjával készített felvételeket azonban meg tudjuk mutatni tisztelt olvasóinknak:

„A bejegyzésed sérti a veszélyes személyekkel és szervezetekkel kapcsolatos alapelveinket" – olvashatjuk...

Szóval, éppen ideje, sok kis magyarnak, összehajolnunk s törni fejünket, mit lehetne tennünk a digitális nagyhatalmak ellenében, tisztelt Olvasó!

61 megtekintés
legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK
MOGY2023.jpg
bottom of page