top of page

Halálosabb, mint a Covid? A bezártság hatására egekben az öngyilkosságok száma – 500 orvos írt level

Az egyik kaliforniai klinika orvosai 500 amerikai orvossal együtt riadót fújtak, hogy a bezártság miatti öngyilkosságok száma ugrásszerűen megnövekedett - többen követtek el öngyilkosságot, mint amennyit a klinikán koronavírussal kezelnek. De a figyelmeztető jelzések már az első nap óta ott voltak. Miért hagyták figyelmen kívül őket? – teszi fel a kérdést az RT News cikke. "Az elmúlt négy hétben az év legrosszabb esetszámát tapasztaltuk öngyilkossági kísérletek tekintetében."

– mondta 2020. 05.21-én Dr Mike deBoisblanc, a John Muir Medical Center vezető traumatológiai sebésze Walnut Creek-ben, Kaliforniában.

"Többen haltak bele az öngyilkosságba az elmúlt 3 hónapos lezárás alatt, mint a koronavírusba." "Nem csak a az öngyilkossági kísérletek száma precedens nélküli, de a súlyosságuk is" – mondja egy traumatológiai nővér a klinikáról.

"Soha nem láttam még ennyi szándékos magának okozott sérülést embereknél. Ráadásul úgy, hogy a halottak legtöbbször fiatal felnőttek, akik láthatóan nem segélykiáltásként követik el az öngyilkossági szándékot. Hanem egyszerűen meg akarnak halni." – teszi hozzá Kacey Hansen

Ez természetesen csak egyetlen klinika és tekinthető anomáliának is, ha nem orvosok kongatnák a harangokat országszerte és figyelmeztetnének az amerikaiak súlyos egészségi állapotára –mind fizikai, mind mentális értelemben – ami gyorsan kialakul bezártság és tehetetlenség alatt és egyáltalán nem a Covid-19 következtében.

(...)

 

Tovább a cikkhez

7 megtekintés
legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK
MOGY2023.jpg
bottom of page