VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

A minneapolisi önkormányzat feloszlatja a rendőrséget. Tisztelt Olvasó!

Újabb MTI-hír következik újabb mandineres megjegyzésekkel. (Az előzményt ld. itt.)

A mostani hír lényege:

A minneapolisi önkormányzat mégis feloszlatja a rendőrséget – jelentette be vasárnap Lisa Bender, a városi tanács elnöke. Bender, a baloldali többségű városi tanács több tagjával együtt egy minneapolisi parkban rendezett nagygyűlésen jelentette be a döntést. Mint mondta: „eltökéltek vagyunk abban, hogy véget vessünk városunk és a minneapolisi rendőrség mérgező viszonyának, véget vessünk az eddig ismert rendőri politikának és újrateremtsük a közbiztonság rendszerét”. A bejelentést azt követően tették meg, hogy több minneapolisi intézmény, köztük a Minnesota Egyetem és a minneapolisi állami iskolák szervezete – megszakította a kapcsolatait a rendőrséggel.

Bender bejelentése után Jacob Frey polgármester közleményt adott ki. Ebben leszögezte, hogy „fáradhatatlanul munkálkodik a mély, strukturális reformon és a rendőrség soraiban tapasztalható rendszerszerű rasszizmus megoldásán”, de nem támogatja a rendőrség feloszlatását. A bejelentésről tudósító minneapolisi helyi televízió, a KARE 11 felidézte, hogy Jacob Frey háza előtt szombaton tüntetők jelentek meg, követelve a rendőrség finanszírozásának teljes megszüntetését és aztán a rendőrség feloszlatását is. Amikor Frey megjelent a háza előtt, kifütyülték.

És ismét néhány keresetlen, velős, lényegbevágó mandineres hozzászólás:

 • Degenerált barmok. De meg is fogják inni a levét.

 • Tele vannak mélydemokrata fekákkal a börtönök, majd verbuválnak maguknak új rendőröket onnan. (Azok talán havi 1-2 lapostévéért is vállalnák a melót, ha kiszolgálhatják magukat, csak a megszokás miatt.)

 • Amíg van TV, egyéb műszaki cikk ami hiányzik a csőcseléknek, és sok drága cipó van a boltokban, addig, nyugodtan maradhatnak otthon a rendőrök. De mi lesz utána? Mindenki viszi magával a hatlövetűjét, és maga szolgáltat igazságot, életbe lép az önbíráskodás? Nem igazán törvénytisztelő népek laknak arrafelé, viszont az ostobaság szobrait megmintázhatják róluk. Idén megkapják a "rendőrség" pénzéből, mi lesz jövőre? Eszement lények, de legyen nektek demokrácia ami szerintem simán csak anarchia.

 • Szent ég! Ezek valóban megbolondultak!

 • Tisztára, mint a Magyar Tanácsköztársaság.

 • Már várom, hogy a mi "demokratáink" is átvegyék ezt a receptet, és követeljék a rendőrség feloszlatását.

 • Scheppele professzor asszony az 1000 éves magyari államiság és jogrend tanulmányai után átáll a minneapolisi tanulmányokra. Fékek és egyensúlyok. Ja! Nem..

 • Soha többé nem akarok katonát látni. Linder Béla, hadügyminiszter. Még több nagy tévét iPhone-t,

 • Azért jó lenne, ha leszerelnék, vagy hatástalanítanák az atomrakétáikat, mielőtt kitör az őskáosz!

 • Hegedűs hadnagy miatt Dobó István szélnek eresztette a várvédőket. Milyen hír lett volna. De szerencsére Dobó nem volt demokrata.

 • Ez már a vég. Meghal egy címeres bűnöző, induljon vizsgálat, büntessék meg azt, akit kell. De a testület nem alázkodhat meg, nem térdelhet le az erre való hivatkozással további bűncselekményeket elkövetők előtt. A feloszlatás pedig végleg értelmezhetetlen, a rasszizmus nem lehet hivatkozás. Vannak, lesznek fekete bűnözők, de rasszizmusra hivatkozva mégsem mentesülhetnek a büntetés alól. Mert így már csak ez van hátra, valakiknek nagyon érdekük az anarchia. Ukrajna és az arab tavasz után most az USA és Nyugat Európa jön? Már az USA-val jóban lévő lengyelekhez is sikerült exportálni egy nagyobb tüntetést. Lenin utódai próbálkoznak a világforradalommal?

Hát, ennyi, tisztelt Olvasó!

Az effélék fényében rögtön érthetővé válik, miniszterelnökünk miért szövi olyan szívósan és lendületesen keleti kapcsolatainkat...

MOGY-embléma_2019.png
Blogos rovatok
Kiemelt cikkek