top of page

DAVID ICKE III, LONDON REAL – az új teljes 3 órás interjú magyar felirattal

- David, üdvözlünk újra a London Real adásában. - Köszönöm, Brian. - "Először is szeretném bejelenteni, hogy most az új Digitális Szabad Platformunkon közvetítünk, amely egy cenzúramentes, független közvetítő rendszer, amely az emberektől, az emberek által, az embereknek van, mely kizárólagosan a weboldalunkról érhető el, a londonreal.tv-n.

David, megígérem neked és minden nézőnek: nem fogjuk ezt a beszélgetést megszerkeszteni. Nem fogjuk cenzúrázni, leszedni, vagy letiltani és bárki a világon megnézheti ezt az interjút ingyen... Mindenkit szeretnék képbe hozni a történésekről, úgyhogy ezzel kezdeném: 46 nappal ezelőtt, március 18-án közvetítettük a Rose-Icke I-et, amely az első beszélgetésünk volt 2020-ban. Megkértelek, hogy világosítsd meg a koronavírus-járvány korai napjait és a globális piac összeomlását. Akkor az Egyesült Királyság még nem volt teljes lezárás alatt. Ebben a beszélgetésben beszéltél a probléma-reakció-megoldás elméletedről, megkérdőjelezted a WHO (Egészségügyi Világszervezet) motivációit és figyelmeztettél a felsejlő Éhezők Viadala-társadalom képére.

PROBLEM - REACTION - SOLUTION - A manipuláció alapképlete mindig működik! Globálisan is!

Ez a rész azonnal elkezdett futótűzként terjedni. Több mint 10 millióan nézték meg a világ minden részén. Azok, akik élesen keresték a közmédiáktól és a kormányoktól eltérő beszámolókat.

És a következő, 21 nappal ezelőtt, április 6-án leadtuk a 2020-as második beszélgetésünket, a Rose-Icke II-t a YouTube-on keresztül, ami a világ második legnézettebb élő adása volt aznap, csupán az Egyesült Államok elnökének, Donald Trump-nak az élő adása előzte meg. 650 ezer egyidejű nézője volt.

Közel négyszer annyi, mint az előző élő adásnak.

Azt feltételeztük, hogy ez az epizód eléri a 14 milliós nézettséget, amely az emberiség történelmének legnagyobb videó-közvetítésévé tette volna.

30 perccel később ez az élő adás törölve lett és le lett tiltva. Mindenféle magyarázat és kommunikáció nélkül."

A tiltást kiváltó ominózus London Real interjút is bizonyára mindannyian láttátok, de most itt a friss interjú és beszélgetés az azóta eltelt időszakról:

(...)

 

658 megtekintés
legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK
MOGY2023.jpg
bottom of page