top of page

European Patriots Unite – Európa patriótái egyesítsétek erőiteket!

Örömmel tájékoztatjuk a hazai és európai közvéleményt, hogy hazafias elkötelezettségüket már többször bizonyított magyar alapítók 2020-ban megalapították az idén tavasszal bírósági bejegyzést nyert a European Patriots Unite Egyesületet. (szabadfordításban magyarul: Európa patriótái egyesítsétek erőiteket!)

Megalakulásunk és bejegyzésünk bejelentését egy jelképes időpontra, június 18-ára időzítettük. 334 éve, 1686-ban ezen a napon kezdődött meg ugyanis Buda várának ostroma, amelynek végén az európai nemzetek egyesített hadai kitartó, közös küzdelemmel visszafoglalták a kontinensfoglaló törököktől a magyar fővárost.

Ma már rengeteg értékőrző és jövője miatt aggódó hazafias lelkületű európai ember nemcsak a Kárpát-medencében, de Európa-szerte hazánkra, Magyarországra, mint a keresztény-nemzeti európai ellenállás központjára tekint. Ennek jegyében is célja egyesületünknek, hogy segítse az érték- és önvédő, összefogásra nyitott, egymás tiszteletére képes és kész hagyományos európai nemzetek arculatának és életformájának védelmét, nemzeti önrendelkezési és önvédelmi törekvéseit, a nemzetek Európája eszmét támogassa és megvalósítását előmozdítsa.

Elő kívánjuk segíteni az érték- és önvédő európai nemzetek patriótáinak együttműködését, de a magyar nemzet érdekeire mindenkor fokozott figyelemmel.

Ebben a videóban a Euroepean Patriots Unite Egyesület magyar alapítói és velük bajtársi kapcsolatban álló más európai nemzetek patriótái beszélnek a célokról, az Európát fenyegető veszélyekről és tesznek hitet érték- és önvédő európai nemzetek patriótáinak nélkülözhetetlen együttműködésének fontosságáról. A megszólalók sorrendben: Kemenár Zoltán (EPUE), Walter Pál Péter (EPUE), dr. Gaudi-Nagy Tamás (EPUE), Kremser Tamás (EPUE), Adrien Jassogne (belga patrióta), Ignaz Bearth (svájci patrióta), Constant Kusters (holland patrióta), Dan Eriksson (Europa Terra Nostra), Hervé Van Laethem (belga patrióta), Scott Kowalsky (lengyel patrióta), Viktor Erdész (osztrák patrióta), Nanda van de Koeverim (holland patrióta), Paolo Maccari (olasz patrióta), Leticia Knevels (PNE, belga patrióta).

Támogatni kívánunk minden olyan kezdeményezést, néprészvétellel megvalósuló törvényes akciót, megmozdulást, amely az érték- és önvédő és összefogásra nyitott, egymás tiszteletére képes és kész európai népek és nemzetek megmaradását, érdekeit és értékeinek védelmét szolgálja. Az egyesület tagjai ennek szellemében szervezték meg 2017-ben és 2019-ben az EU bevándorlási politikája ellen Brüsszelben, a „Freedom Hungary, Freedom for Europe” jelszó jegyében tartott sikeres összeurópai, patrióta tiltakozó meneteket és gyűléseket.

A European Patriots Unite Egyesület minden lehetséges szinten küzdeni kíván a keresztény-nemzeti Európáért és célirányos akcióival elő kívánja mozdítani a hazafias európai civilek érték- és önvédő és szolidáris összefogását a bevándorlás, a multikulturalizmus és az európai polgárok alapvető szabadságjogait (pl. vélemény-nyilvánítási szabadság) is korlátozni kívánó globalista hatalmi törekvések ellen.

Terveink között szerepel, hogy megszervezzünk érték- és önvédő, hagyományos európai nemzetek, így a magyar nemzet kulturális, keresztény, nemzeti örökségét, hagyományait, gasztronómiai és művészeti értékeit védő akciókat és ezen értékeket megjelenítő európai patrióta rendezvényeket, fesztiválokat, szakmai programokat.

Első nagyobb hazai összeurópai patrióta rendezvényünket idén szeptemberében tervezzük megtartani: az európai nemzetek szolidaritási menetével, koncertekkel, sokszínű gasztronómiai és kulturális kínálattal. Bízunk abban, hogy addigra fokozatosan feloldják a határzárakat és így megoldható lesz európai patrióta partnereink, barátaink és minden érdeklődő hazánkba érkezése.

Sorainkban a nemzetünk mellett elkötelezett olyan hazafiaknak van kizárólag helye, akik képesek félretenni egyéni érdekeiket és készek áldozatokat hozni a magyarság és a keresztény-patrióta Európa fennmaradásáért. Mivel mi valódi civilek vagyunk és nem áll mögöttük multimilliárdos kitartó, ezért számítunk a céljainkkal egyetértő honfitársaink jószándékú támogatására.

 

45 megtekintés
legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK
MOGY2023.jpg
bottom of page