top of page

Közös kiállás, amikor családjainkat, gyermekeinket, hitünket és a Szent Koronát támadják

Az LMBTQI-lobbinak nem elég a családok és a gyermekek ártatlanságának aláásása, az ősi keresztény jelkép, a szivárvány után legutóbb a Szent Koronát is célba vették, idei felvonulásukat szivárványos Szent Koronával hirdetik.

Egyenes válaszunk e méltatlan lépésre

A mi válaszunk karakán, de semmiképp sem gyűlölködő. Imádkozunk értük, de nem hagyjuk, hogy lerombolják családjainkat, megrontsák gyermekeinket, és meggyalázzák keresztény, nemzeti jelképeinket.

Ha a csendes többség hagyja, hamarosan ide is megérkezik az LMBTQI-lobbi. A mi közösségünk ezt meg szeretné akadályozni. Kérjük, csatlakozzon Ön is értékvédő kezdeményezésünkhöz, és szólaljunk föl együtt közös értékeink, családjaink, hitünk és a számunkra fontos nemzeti és keresztény jelképek mellett!

Értékvédő tíz pontunk:

1. Hiszünk Istenben.

2. Tiszteljük nemzeti és keresztény jelképeinket, csakis méltó módon használjuk őket.

A szivárvány Isten és ember szövetségének bibliai jelképe, a Szent Korona pedig nemzeti és egyben keresztény jelképünk. Elutasítjuk méltatlan lealacsonyításukat, káros ideológiáknak való alávetésüket.

3. Felismerjük, hogy a család a társadalom alapsejtje. Az erős nemzet erős családokra épül.

4. Kimondjuk, amit Alaptörvényünk is megerősít: a házasság egy férfi és egy nő szövetsége.

5. Felismerjük férfi és nő házasságának szép, egymást kiegészítő voltát, illetve azt a különlegességét, hogy szerelmükből új élet fakad.

6. Belátjuk, hogy az emberi nem férfiakból és nőkből áll. Teremtett nemünket megváltoztatni nem lehet. Az ilyen irányú próbálkozás szimpla kozmetika.

7. Tudjuk, hogy egy gyermeknek szüksége van szerető anyára és apára.

8. „A gyermeknek joga van ahhoz, hogy lehetőség szerint ismerje a szüleit, valamint ahhoz, hogy ők neveljék.” A gyermek jogairól szóló ENSZ-egyezmény, 7. cikk

9. Megvédjük gyermekeinket az őket befolyásoló LMBTQI-ideológiától, amely az utóbbi időben kifejezetten őket érzékenyíti.

9. Nem félünk kiállni a számunkra legfontosabb értékek mellett, még ha meg is bélyegeznek minket ezért.

10. Elutasítjuk a Pride és az LMBTQI-ideológia szellemiségét. Meg fogjuk akadályozni, hogy lerombolják az alapvető értékeket, sokaknak szenvedést okozva ezzel.

Kiállunk, amikor családjainkat, gyermekeinket, hitünket és a Szent Koronát támadják!

Üdvözlettel:

Schittl Eszter és a CitizenGO csapata

 

Tovább a petícióhoz

9 megtekintés
legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK
MOGY2023.jpg
bottom of page