VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

Szervusz, kedves egykori egyike a volt  HÁTTÁRSaimnak, kéne találkozzunk, és volna feladat!

https://www.facebook.com/ilona.feherne.1

Nem tetszik a rendszer?

Úgy érzed igazságtalan és kiszolgáltatott helyzetben vagy?

Eleged van abból,hogy rabszolgaként kezelnek?

Akkor épp itt az ideje,hogy megüzenjük Nekik, VÉGE A JÁTÉKNAK!

Létrejött a Magyar Állam Tulajdonosainak Társulása (MATT) !

https://egysegbe.com/

SAKK MATT!

"Tudom, hogy féltek. Féltek tőlünk. Féltek a változástól. Nem ismerem a jövőt. Nem azért jöttem, hogy elmondjam, hogyan fog végződni a háború. Azért jöttem, hogy elmondjam, hogyan kezdődik. Leteszem ezt a telefont, és megmutatom az embereknek, amit eltitkoltok előlük. Megmutatom nekik milyen a világ, nélkületek. Egy olyan világot, ahol minden lehetséges. Hogy utána hogyan folytatjuk, az csak rajtatok múlik." (részlet a Mátrix című filmből)

Ideje ébredni!

Ideje kezünkbe venni sorsunk alakítását!

A világ természetes rendje megbomlott. Az isteni törvényeket felváltották a jogi paragrafusok. Kiigazodni rajtuk szinte lehetetlen és aki mégis megérti annak majd' leesik az álla a benne foglaltaktól.

Sokan ismerjük már a magyarságot súlyosan és hátrányosan érintő jogi helyzetet. Felismertük, hogy a politikusok és képviselők visszaélnek hatalmukkal, megszegték esküjüket, a törvényességnek még csak a látszatát sem tartják már fenn és nincs aki igazságot szolgáltasson. Kéz kezet mos cinkos kacsintások közben.

Kihasználnak bennünket. Érző emberi lényből, emberi erőforrásokká akarnak gyúrni, saját szabályaik és önkényesen hozott törvényeik szerint.

Az oktatás ma felér egy agymosással,az egészségügy a népirtással, s a rend éber őrei a hatalom zsoldosaivá váltak, miközben az akinek az igazságot kell szolgálnia ,parancsra cselekszik a valótlant valósnak állítva.

A kenyeret és cirkuszt elve ma is él, de nem gladiátorok vívnak egymással ,hanem a hatalom pórázon rángatott marionett bábui. Pedig ezek rokonok,barátok és üzlettársak a nép kifosztásában, elkergetésében. Ez a mindennapi cirkusz a szemünk előtt zajlik és a kenyér közben szépen lassan elfogyott.