Some elements on this page did not load. Refresh your site & try again.

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

Egy amerikai városban azon versenyeznek, hogy ki fertőződik meg hamarabb

2020/07/06

Szerző

 

Koronavírus-fertőzési versenyeket rendeznek kollégiumi diákok egy amerikai városban, ráadásul nevezési díjat is szednek.

 

A verseny az alabamai Tuscaloosában lesz: a szervezők meghívnak bizonyítottan fertőzötteket az összejövetelekre, a versenyzők pedig leteszik a nevezési összeget, amit az kap, aki a leghamarabb megfertőződik.

 

A város tanácsnoka szerint az egész egy "eszement" dolog. Egy helyi orvos azt mondta, ő már egy hónapja hall a versenyekről. Több fiatallal is találkozott, akik a labortesztek után megörültek annak, hogy megfertőződtek, és voltak, akik azért voltak szomorúak, mert nem.

 

Az Egyesült Államok 50 tagállamából már 37-ben nő ismét a koronavírus-fertőzöttek száma, a leghevesebb emelkedés Floridában van, ahol csütörtökre egy nap alatt több mint 10 ezer új esetet jegyeztek fel, ami 24 órás rekord.

 

Texasban 8 ezerrel nőtt az új esetek száma, és a kormányzó is elrendelte a maszkok kötelező viseletét közterületeken azokban a megyékben, amikben legalább húsz fertőzött van. Georgiában is napi rekord dőlt meg: 3500 újabb ember került a koronavírusos fertőzöttek listájára.

 

(...)

 

Tovább a cikkhez

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

MOGY-embléma_kicsi.png
Blogos rovatok

Levelezés, kapcsolat: 

 

VERZÁR ÉVA  vosa@t-online.hu